На Донбасі на міні підірвався український військовий
На Донбасі на міні підірвався український військовий

На Донбасі на міні підірвався український військовий

У суботу, 3 квітня, поблизу населеного пункту Шуми на Донбасі загинув український військовий. Він підірвався на невідомому мінно-вибуховому пристрої.

Про це повідомило оперативно-тактичне угрупування "Північ".

Зазначається, що внаслідок вибуху міни український військовий отримав бойове травмування несумісне з життям.

"Командування висловлює щирі та глибокі співчуття рідним та близьким загиблого захисника. На місці події працюють посадові особи військової частини та група оперативного реагування Військової служби правопорядку ЗС України", - розповіли в угрупуванні.

Нагадаємо, що протягом минулої доби, 2 квітня, було зафіксовано 21 порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації, з яких 20 обстрілів по позиціях українських захисників. Двоє українських воїнів отримали поранення. 

В районі населеного пункту Красногорівка противник здійснив обстріл цивільної інфраструктури, в результаті чого цивільна особа отримала осколкове поранення. Потерпілого було доправлено до медичного закладу.

Відео Новини України: на Донбасі бойовики відкрили вогонь, а США пообіцяли підтримку в разі наступу

Поранені на фронті: поблизу Шумів знову був ворожий обстріл. Відомо, що бійця вже евакуйовано до лікарні, медики кажуть: він у задовільному стані. Це та сама ділянка фронту, де тиждень тому загинуло чотири українських бійці, що викликало ескалацією конфлікту. На засідання Тристоронньої контактної групи Росія відмовилася продовжувати режим перемир'я. Сполучені Штати привели свої війська в Європі у повну бойову готовність. А українському міністру оборони Андрію Тарану зателефонував американський колега Ллойд Остін і пообіцяв -  у разі російського наступу не лишати Україну наодинці з агресором.  

Новини України: на Донбасі бойовики відкрили вогонь, а США пообіцяли підтримку в разі наступу
ТСН. 12:00
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Олена Вус
Источник материала
loader
loader