Андрій Доманський не буде вести «Слов’янський базар у Вітебську»
Андрій Доманський не буде вести «Слов’янський базар у Вітебську»

Андрій Доманський не буде вести «Слов’янський базар у Вітебську»

Телеведучий каналу «Інтер» Андрій Доманський повідомив, що не буде вести «Слов’янський базар у Вітебську». Про це Доманський написав в Instagram.

«Шановні білоруси! Я не поїду на Слов’янський базар! Змушений був закрити коментарі через величезний потік як адекватних, так і агресивних повідомлень. Хочу окремо подякувати людям, які, не дивлячись на емоції, висловлювали свою точку зору в поважній формі. Вчора знімали «Готуємо разом», було не до постів (програма, до речі, буде бомбезною). Мою кандидатуру дійсно розглядали в якості ведучого, але офіційної згоди з мого боку немає, і не буде. Дякую за розуміння, всім мир», – написав Доманський.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Андрей Доманский (@andreydomanskyi)

Ім'я телеведучого каналу «Інтер» було вказане на офіційному сайті білоруського фестивалю.

Нагадаємо, 30 березня 2021-го стало відомо, що телеведучий Тімур Мірошниченко заявлений ведучим фестивалю «Слов’янський базар у Вітебську», якій він вів останні 10 років. Це викликало негативну реакцію у соцмережах та ЗМІ. Пізніше Мірошниченко повідомив, що відмовився брати участь у фестивалі, який фінансується з бюджету Союзної держави Білорусі та Росії, а також відбувається під патронатом самопроголошеного президента Олександра Лукашенка.

30 березня голова правління АТ «НСТУ» Зураб Аласанія повідомив, що Мірошниченко звільнився з каналу за власним бажанням. Тімур Мірошниченко повідомив «Детектору медіа», що планує працювати на Суспільному за сумісництвом.

Також із Тімуром Мірошниченко припинив співпрацю канал «Україна», на якому він вів програму «Зірковий шлях». Як повідомили джерела «Детектора медіа»,  телеведучий з квітня братиме участь у новому проєкті каналу «1+1».

Теги по теме
Украина Беларусь Новости Инфопространство
Источник материала
Поделиться сюжетом