Лякає, дивує і веселить: у Дніпрі на повідку вигулюють незвичайного "хижака"
Лякає, дивує і веселить: у Дніпрі на повідку вигулюють незвичайного "хижака"

Лякає, дивує і веселить: у Дніпрі на повідку вигулюють незвичайного "хижака"

У Дніпрі у місті вигулювали незвичайноголева. Оригінальний спосіб за допомогою свого домашнього улюбленця розважити перехожих вигадав дніпрянин.

Про це йдеться у сюжетіТСН.Ранок.

Театральний режисер Сергій Клепач на повідку вигулює невеликого хижака, який дивує, іноді лякає, але здебільшого веселить людей. У ролі лева - його пес Річ породи ріджбек. Цих гончих ще називають лев‘ячою собакою, бо вони колись допомагали полювати саме на "царя звірів".

Штучну левову гриву придбали на закордонному сайті. Сценічний костюм, переконують власники, припав Річу до смаку з першої примірки.

У родині є ще хаскі Ріша. Вона давно зірка - у казкових виставах в оперному театрі грає вовка. А перший пес режисерської родини - лабрадор - 19 разів грав у опері "Паяци". Дресирують вихованців самотужки. Кажуть: передусім заводили чотирилапих друзів, а театральна слава їх вже знайшла сама. Річ, переконують, теж не проти попрацювати на великій сцені - чекає  дозволу керівництва театру.

"Потрібно любити себе, любити собаку. Тому, що дітей і тварин не обдуриш. Він це відчуває, собака, якщо ти його любиш відверто, чисто, то він тобі буде віддячувати тим же. В наш час, карантинний, хотілося, щоб люди частіше посміхалися", - говорить режисер Сергій Клепач.

Відео Новини України: в Дніпрі театральний режисер вигулює власного "лева"

Лев у місті. Оригінальний спосіб розважити перехожих вигадав дніпрянин. На повідку вигулює невеликого хижака, який дивує, іноді лякає, але здебільшого веселить людей. Автор ідеї Сергій Клепач - він театральний режисер. У ролі лева - його пес Річ породи ріджбек. Штучну левову гриву придбали на закордонному сайті. Сценічний костюм, переконують власники, припав Річу до смаку з першої примірки.  

ТСН. Ранок
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Нагадаємо, що у Дніпрі чоловік вбрав собаку в лева і лякав перехожих. У такий спосіб чоловік вирішив пожартувати з містян.

Автор:
Юлія Шевченко
Источник материала
Поделиться сюжетом