5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Російські військові сили розпочали перевірку боєготовності армії: відео
Російські військові сили розпочали перевірку боєготовності армії: відео

Російські військові сили розпочали перевірку боєготовності армії: відео

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу повідомив, що Міноборони Росії проводить контрольні перевірки боєготовності Збройних сил РФ.

В Росії розпочалися планові перевірки бойової готовності Збройних сил за зимовий період навчань. Про це повідомив 6 квітня Сергій Шойгу під час селекторної наради Міноборони Росії.

Що заплановано

Міністр відмітив, що війська вийшли на полігони для проведення тактичних, тактико-спеціальних і двосторонніх навчань. Протягом квітня буде проведено 4048 навчань. Перевірки мають пройти всі види і роди військ збройних сил кожного військового округу країни та військовий Північний флот.

Навчання пройдуть також на крайній півночі, Курилах та Камчатці.

У відповідності з планом підготовки в органах військового управління та окремих частинах розпочалися контрольні перевірки. Війська вийшли на всі полігони для проведення тактичних, тактико-спеціальних та двосторонніх навчань.

Шойгу поставив завдання забезпечити високу якість контрольних занять та безпеку при просуванні військових ешелонів та техніки.

У Східному військовому окрузі буде працювати комісія Генерального штабу. Основні навчання будуть зосереджені на полігоні «Цугол» в Забайкальї та «Сергіївський» у Примор’ї.

Приєднуйтесь до нашого каналу Viber! Читайте нас в Telegram!

Призивна кампанія в Росії

Нагадуємо, що 1 квітня в Росії розпочалася призивна кампанія. Більше 2 700 призовних комісій працюють у 83 регіонах. Всі вони, за словами Шойгу, забезпечені необхідним медичним майном, в тому числі і для виявлення хворих на коронавірус.

Також російський міністр повідомив, що в країні завершується вакцинація серед працівників воєнкоматів. В першу чергу прищепили тих, хто приймає безпосередню участь в призиві громадян на військову службу.

Відповідно до вимог, організовано регулярну дезінфекцію приміщень та територій військових комісаріатів, призивних збірних пунктів та автомобільного транспорту, призначеного для перевезення призовників.

Збірні пункти готові до відправки молодого поповнення, всі припаси завезені.

Всі командуючі військами військових округів та Північного флоту мають взяти на особистий контроль дотримання всіх санітарних вимог при транспортуванні новобранців у частини.

Ситуація з коронавірусною інфекцією у збройних силах, за словами Шойгу, контрольована. Проводяться лікувально-профілактичні заходи по недопущенню поширення вірусу серед особового складу.

Всім хворим військовослужбовцям надається необхідна кваліфікована допомога. Вилікувалися вже понад 98% хворих.

Як повідомив Сергій Шойгу, масової захворюваності серед російських військових недопущено.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що українська розвідка повідомила, що Росія перекидає до кордону України війська.

Російські ударні вертольоти зняли на відео на кордоні з Україною. Більше новин армії дізнавайтеся на порталі MY.UA.

Читайте актуальні новини на нашому каналі в Twitter

Приєднуйтесь до нас в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом