Переломи та ЧМТ: медики розповіли про стан дитини, яка з сестрою розбилася на мотоциклі на Волині
Переломи та ЧМТ: медики розповіли про стан дитини, яка з сестрою розбилася на мотоциклі на Волині

Переломи та ЧМТ: медики розповіли про стан дитини, яка з сестрою розбилася на мотоциклі на Волині

Щонайменше три операції попереду в 13-річної дівчинки, яка разом із сестроюрозбилася на мотоцикліна Волині.

Про це розповіли у ТСН.Ранок 9 квітня. 

Стан Іри лишається важким, кажуть медики Дитина втратила багато крові та має складні переломи. Вона отямилася, однак, як усе сталося та як опинилися у лікарні, не пам'ятає.

"Це політравма: відкритий перелом стегна, переломи плечової кістки і переломи передпліччя. Крім того є черепно-мозкова травма", - каже начальник з медичної частини Ратнівської лікарні Володимио Колотюк.

Натомість з її старшою на два роки сестрою Юлею, що керувала транспортом, прощатимуться сьогодні. Мотоциклом діти їхали центральною дорогою селища. На повороті водійка не впоралася з кермуванням і в'їхала у цегляний паркан. Дівчина загинула одразу.

Відео Новини України: на дівчинку з Волині, яка постраждала в аварії, чекають щонайменше три операції

Щонайменше три операції попереду у 13-річної дівчинки, яка разом із сестрою розбилася на мотоциклі на Волині. Стан Іри лишається тяжким. А з її старшою на два роки сестрою Юлею, що керувала транспортом, прощатимуться сьогодні. Мотоциклом діти їхали центральною дорогою селища. На повороті водійка не впоралася з кермуванням і в'їхала у цегляний паркан. Загинула одразу. А от пасажирку у вкрай тяжкому стані доправили до лікарні.  

ТСН. Ранок
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

За попередньою інформацією, обидві дівчинки були без шоломів. Старша сестра мотоцикл позичила у свого хлопця. На ньому приїхала до школи, аби забрати молодшу з уроків. Дівчат виховувала бабуся, бо тато з родиною не живе, а мама поїхала у Польщу на заробітки.

Як повідомлялося, у середу, 24 березня, на вулиці Івана Франка у місті Самборі Львівської області 48-річний водій автомобіля "Шкода Октавія"скоїв наїзд на 8-річного хлопчика, який несподівано вибіг на проїзну частину.

Автор:
Олена Капнік
Источник материала
Поделиться сюжетом