"Світ навиворіт": Знімання програми призупинила кобра, яка втекла та загубилася в салоні авто
"Світ навиворіт": Знімання програми призупинила кобра, яка втекла та загубилася в салоні авто

"Світ навиворіт": Знімання програми призупинила кобра, яка втекла та загубилася в салоні авто

На "1+1" триває сезон "Світу навиворіт" про одну з найбільш екстремальних країн Пакистан.

Так, завтра о 18:20 телеглядачі побачать новий репортаж про колоритне місто Карачі, яке зовсім нещодавно входило до списку найбільш небезпечних міст світу.

Знімання тут команда програми змушена проводити виключно в супроводі озброєної охорони. Але одного дня небезпека спіткала Дмитра Комарова та Олександра Дмитрієва зовсім з іншого боку, де охорона виявилася безсила.

Отруйна змія потрапила до машини знімальної групи і на деякий час перервала робочий процес. Телемандрівники опинилися в одній машині зі змією, яка виповзла зі свого мішка і загубилася в салоні авто. Знімання довелося перервати.

пресслужба каналу "1+1"
Ви коли-небудь їздили в автомобілі з отруйною змією, яка втекла, загубилася в салоні, незрозуміло, де знаходиться, звідки з'явиться, і в яку саме мить? Відчуття неймовірні. Навіть незважаючи на мій чималий досвід спілкування зі зміями – це був адреналініще. Таке неможливо передбачити. До того як це сталося зі мною, я взагалі не думав, що такі ситуації трапляються. І сталося це в місті Карачі
розповів Дмитро

Цього разу, щоб сповна відчути контрасти Карачі, Дмитро Комаров вирушить і на знаменитий на весь світ пляж Кліфтон. Це унікальне місце, не схожий на жоден інший пляж у світі. Тут немає людей не те, що в купальниках і плавках, навіть в шортах їх практично не зустрінеш. Пляж Кліфтон живе за консервативними мусульманськими законами. Але саме тут збереглася давня традиційна професія, яку в наш час практично не зустрінеш ніде  – погонич верблюдів.

пресслужба каналу "1+1"

Дмитро Комаров познайомиться з одним з них, щоб дізнатися виворіт цієї професії.

пресслужба каналу "1+1"

Верблюди сотні років були незамінною робочою силою та основним транспортом в Пакистані. Згодом машини витіснили тварин разом з їхніми погоничами, і професія стала непотрібною. Тепер верблюдів разом з їхніми господарями можна зустріти тільки на пляжі Кліфтон, де вони щодня катають і веселять людей. 

пресслужба каналу "1+1"

Дмитро Комаров проведе цілу добу з погоничами верблюдів, щоб відчути на собі їхню професію та умови життя. Він дізнається, яка зворотня сторона нескінченного свята на пляжі Кліфтон, і через що доводиться проходити погоничам верблюдів щодня заради того, щоб заробити собі на життя.

пресслужба каналу "1+1"

Екстремальні пошуки загубленої кобри в салоні авто і зворотний бік нескінченного свята на пляжі Кліфтондивіться у новому випуску "Світу навиворіт" завтра о 18.20 на "1+1".

Автор:
Наталія Ключка
Источник материала
Поделиться сюжетом