У Чернівцях взяли під варту двох підозрюваних у педофілії чоловіків
У Чернівцях взяли під варту двох підозрюваних у педофілії чоловіків

У Чернівцях взяли під варту двох підозрюваних у педофілії чоловіків

Чернівецька окружна прокуратура оскаржила в апеляційному порядку запобіжний захід двом пенсіонерам, які підозрюються у створенні місць розпусти, дитячої порнографічної продукції та вчинення дій сексуального характеру з особами, які не досягли шістнадцятирічного віку (ч. 4 ст. 301, ч. 2 ст. 302 та ч. 2 ст. 155 КК України). Про це повідомляє пресслужба прокуратури у Чернівецькій області.

Нагадаємо, за даними слідства, двоє чернівчан віком 66-ть та 74-ри роки облаштували у приватній квартирі місце розпусти, де створювали дитячу порнографічну продукцію та вчиняли дії сексуального характеру з дітьми, які не досягли шістнадцятирічного віку.

У понеділок 05 квітня, Першотравневий районний суд м. Чернівці обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави.

Прокуратура оскаржила вказані ухвали в апеляційному порядку.

Чернівецький апеляційний суд задовольнив клопотання прокурора та застосував до 66-річного підозрюваного запобіжний захід у виді тримання під вартою з альтернативою внесення застави в сумі майже 2 млн грн. Стосовно його 74-річного спільника також застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення заставив у такому ж розмірі, як і його спільнику.

Теги по теме
задержание Прокуратура новости Черновцов
Источник материала
Поделиться сюжетом