5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Час для пікніків і прогулянок: погода 11 квітня надихне українців
Час для пікніків і прогулянок: погода 11 квітня надихне українців

Час для пікніків і прогулянок: погода 11 квітня надихне українців

Згідно з прогнозом синоптиків Українського гідрометцентру, в неділю, 11-го квітня, в Україні буде переважати суха і досить тепла погода.

Такі дані опубліковані на сайті погодного відомства. Інші свіжі новини про прогнози погоди ви знайдете на нашому погодному агрегаторі MY.UA.

Якою буде погода в Україні 11-го квітня

За прогнозом експертів Укргідрометцентру, в неділю в Україні повітря в середньому прогріється до +14...+18 градусів вдень. Опади на всій території країни протягом дня не передбачаються.

Інші найактуальніші новини України і світу, новини регіонів - у нашому Telegram і Viber!

Найбільш тепло 11-го квітня буде на Західній Україні - між +16 +18 градусів, а найнижчі температурні показники протягом дня встановляться в Луганську - від +10 до +12 градусів, у Донецьку - між +11 +13 градусів і в Сімферополі - від +11 до +13 градусів.

Що стосується погодних умов, то тут 11-го квітня синоптики обіцяють від +14 до +16 градусів протягом дня і відсутність опадів. Вітер в столиці подме з південного сходу зі швидкістю від 3 до 8 метрів в секунду.

Як зміниться погода в Україні з 12-го квітня

З понеділка очікується зсув "теплого полюсу" в східну частину України. Так, 12-го квітня синоптики прогнозують в Україні близько +15...+18 градусів, а в східних областях - всі +21...+22 градусів.

Не пропустіть наші новини суспільства на каналі в Twitter, а також читайте нас у Flipboard!

Опади у перший робочий день тижня в Україні також не передбачаються.

У столиці України - Києві - в понеділок, 12-го квітня, очікується температура повітря в межах +16...+18 градусів. Погода, як прогнозують синоптики Українського гідрометцентру, буде сухою.

Втім, вже у вівторок, 13-го квітня, в західній частині України та на частині Лівобережжя ймовірний незначний дощ.

Нагадаємо, що раніше сайт новин MY.UA повідомляв про те, щовідомий народний синоптик Леонід Горбань оприлюднив несподіваний прогноз погоди в Україні на Великдень - 2021.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом