19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
На Донбасі вибухом рознесло житловий будинок
На Донбасі вибухом рознесло житловий будинок

На Донбасі вибухом рознесло житловий будинок

10 квітня в одному з житлових будинків у селі Гранітне Волноваського району Донецької області стався вибух газового балону з газом.

Як повідомляє прес-служба ДСНС в Донецькій області, після цього почалася сильна пожежа, яка призвела до плачевних наслідків для власників будинку.

Горів газ

Очевидці події одразу ж викликали рятувальників, які швидко прибули на місце пожежі. По прибуттю з'ясувалось, що горить газ з газового балону в житловому будинку. Внаслідок цього була зруйнована стіна і вибиті вхідні двері цього будинку.

Інші актуальні новини - у нашому Telegram!

Як тільки рятувальники провели оцінку ситуації, вони відразу ж перекрили газовий балон, а потім ліквідували вогонь, який досить швидко поширювався по хаті. Також після цього вони з'ясували, що внаслідок горіння газу стався вибух у приміщенні житлового будинку.

Будинок зруйнований повністю

Будинок практично повністю зруйнований. Навіть одна з несучих стін просто тріснула, що може говорити про те, що відновленню це житло тепер не підлягає. Тому власникам будинку доведеться думати, як жити далі.

Пожежу гасили семеро людей особового складу від Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Донецькій області. Також було задіяно дві одиниці техніки.

Постраждалих немає

На щастя, через цю пожежу і вибух ніхто не постраждав. Тепер причиною вибуху займаються поліцейські, які повинні з'ясувати, чому все так сталося.

Стрічка новин України - в нашому Viber!

Варто додати, що на Донбасі регулярно фіксуються різні вибухи, які ліквідують рятувальники. Найчастіше це може відбуватися через снаряди, що не розірвалися, яких дуже багато в цьому регіоні. Більше того, чиновники на вищому рівні вже не один раз говорили, що рятувальникам доведеться кілька років розмінувати багато ділянок на Донбасі. Всі ці снаряди через війну просто усіяли навіть поля, на яких раніше вирощували пшеницю та інші культури. А на саме розмінування, за підрахунками експертів, потрібні сотні мільйонів гривень.

Нагадаємо, портал MY.UA повідомляв, що в Києві сварка між чоловіками закінчилася стріляниною: є поранені.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter і читайте нас в Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом