20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Буковель знову запрацював: з "червоної" зони відразу в "жовту"
Буковель знову запрацював: з "червоної" зони відразу в "жовту"

Буковель знову запрацював: з "червоної" зони відразу в "жовту"

На гірськолижному курорті "Буковель" відновлено роботу після того, як територія Прикарпаття покинула так звану "червону" зону карантинних обмежень.

Про це стало відомо з повідомлення співвласника зазначеного туркомплексу Олександра Шевченка, розміщеного на його Facebook-сторінці.

Що відомо про відновлення роботи туркомплексу "Буковель"

За словами Олександра Шевченка, регіон якимось незрозумілим чином покинув "червону" зону карантину і опинився у "жовтій", а тому, мовляв, в українських Карпатах знову готові зустрічати відвідувачів.

Читайте актуальні новини на Flipboard!

Згідно з інформацією співвласника туркомплексу, відновлена робота підйомників №1, №2 та №7. При цьому він запевнив, що щодня будуть додаватися нові підйомники, траси та інші об'єкти. Як зазначив Олександр Шевченко, туристи зможуть кататися весь залишок поточного місяця.

Кілька фактів з передісторії відновлення роботи туркомплексу

Нещодавно підприємцями було висунуто вимогу про закриття туркомплексу "Буковель". На думку протестувальників, цей гірськолижний курорт - справжній розсадник коронавірусної інфекції.

Так, учасників протестної акції обурював той факт, що на території Прикарпаття введені карантинні обмеження носять "вибірковий" характер.

Всі новини України, новини регіонів - у нашому Telegram і Viber!

У протесті взяли участь підприємці середньої бізнес-ланки з таких міст як Івано-Франківськ, Калуш, Долина і Коломия. Учасниками мітингу була перекрита дорога, яка веде до туркомплексу "Буковель".

Протестувальники вимагали, щоб всі мали однакові трудові умови протягом дії карантину і заявляли, що такі обмеження є вбивчими для малого і середнього бізнесу.

Нагадаємо, що раніше MY.UA повідомляв про те, що мер Києва Віталій Кличко зажадав введення загального для всієї України локдауну.

Також ми розповідали, що в Міністерстві охорони здоров'я спрогнозували пік коронавірусної хвороби. Про це розповів Максим Степанов.

Стрічка новин сайту - на нашому каналі у Twitter!

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом