Міністерство армії США може очолити жінка
Міністерство армії США може очолити жінка

Міністерство армії США може очолити жінка

КИЇВ. 13 квітня. УНН. Президент США Джо Байден обрав Крістін Вормут першою жінкою на посаді глави Міністерства армії США. Про це пише УНН з посиланням на The New York Times.

Деталі

У разі затвердження Сенатом пані Вормут, яка була найвищим посадовим особою Міністерства оборони в кінці адміністрації Обами, вона взяла б під свій контроль найбільшу гілку військ у той час, коли збройні служби борються з рядом проблем, включаючи відсіювання правих екстремістів зі своїх лав та протистояння зростаючим загрозам з боку Китаю та Росії.

Пані Вормут, приєднається до інших жінок, призначених на найвищі посади в Пентагоні, зокрема Кетлін Хікс, заступника міністра оборони, і Келлі Магсамен, начальника штабу міністра оборони Ллойда Остіна.

Додатково

Вормут розпочала свою урядову кар'єру в 1996 році в політичному офісі Пентагону, який вона врешті-решт очолювала з 2014 по 2016 рік. Вона також працювала на керівних посадах, що займаються питаннями міжнародної політики безпеки та оборони в корпорації RAND та Центрі стратегічних та міжнародних досліджень, двох дослідницьких установах у Вашингтоні.

Теги по теме
США Армия
Источник материала
Поделиться сюжетом