ОПЗЖ внесла заставу за проросійського політолога
ОПЗЖ внесла заставу за проросійського політолога

ОПЗЖ внесла заставу за проросійського політолога

Керівництво партії "Опозиційна платформа - За життя" оплатило 2 млн грн застави за політексперта Юрія Дудкіна. Його звинувачують у державній зраді.Про це голова Харківської міської організації фракції Андрій Лесик повідомив у Facebook.

Дудкін виступав у ролі політичного експерта на підсанкційних телеканалах 112 Україна, NewsOne і ZIK, а також деяких російських. Його звинувачують у держзраді. Депутати від ОПЗЖ внесли за Дудкіна 2 млн грн застави. Лесик наголосив, що рішення прийняли керівництвом партії.

"Застава 2 млн грн за Юрія Дудкіна від депутатів фракції "Опозиційна платформа - За життя" внесена. Гроші вже на депозитному рахунку Київського Апеляційного суду", - зазначили.Політик написав, що "свої 2 млн ми потім заберемо, після виправдувального вироку".Співробітники Служби безпеки України затримали Юрія Дудкіна 25 лютого. Йому повідомили підозру у державній зраді та порушенні рівноправності громадян за ознаками раси, національності, релігії та іншими ознаками.26 лютого Печерський районний суд Києва заарештував політексперта на 2 місяці.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны