Валерій Меладзе став батьком в шостий раз
Валерій Меладзе став батьком в шостий раз

Валерій Меладзе став батьком в шостий раз

У відомого російського співака Валерія Меладзе та його другої дружини, співачки Альбіни Джанабаєвої, народилася третя дитина – дівчинка.

55-річний Меладзе в соціальній мережі Instagram поділився радісною новиною.

«У цьому році весна увірвалася в наше життя яскравим сонцем і великою радістю!!! 12 квітня у нас з Альбіною народилася донечка, наше маленьке сонечко!!!», - написав він.

Раді бачити Вас на наших каналах в Telegram і Viber!

Також співак зізнався в любові Джанабаєвій і пообіцяв їй нове і цікаве життя. «Альбінушко, люблю тебе!!! Попереду, як і раніше, багато нового і цікавого, будемо знову пізнавати цей прекрасний Світ з новою людиною!» - радісно написав Валерій Меладзе.

Поздоровлення

Численні шанувальники кинулися вітати зоряну пару з поповненням.

Слідкуйте за нами у Flipboard!

Довго приховувала вагітність

Зазначимо, що нещодавно Валерій Меладзе зворушливо вітав вагітну дружину з 42-річчям. Альбіна Джанабаєва розсекретила вагітність близько місяця тому за допомогою ефектної фотосесії з кругленьким животиком.

Хоча досить довго Джанабаєва не наважувалася розповісти публіці про свою вагітність. І розкрила всі карти, коли приховувати цікаве положення вже не було сенсу.

Більше новин зі світу шоу-бізнесу читайте на порталі MY.UA.


Меладзе і Джанабаєва одружилися у 2014 році. Зараз у пари троє дітей — сини Костянтин і Лука, а також новонароджена дочка, ім'я якої поки невідомо.

Троє дітей від першої дружини

До Альбіни Меладзе жив у шлюбі з Іриною Малухіною, яка народила йому трьох дочок.

Жінка не раз розповідала про те, що важко переживала розрив з іменитим чоловіком. «Я зрозуміла, що можна вижити і зберегтися тільки через віру. Тоді я прийшла в храм. Там я відкрила для себе зовсім інший вимір любові, про існування якого не знала раніше. У мене була сім'я, любов, але все було іншим. Ця любов виявилася абсолютно іншого рівня, невідомого раніше. У храмі я розуміла, що душа зцілюється. Мені захотілося вивчити це питання. Я накупила книжок і майже сім років читала святих отців», — розповідала Малухіна про непростий період в житті.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що колишній холостяк Іраклій Макацарія розсекретив свою обраницю.

Дочка Анастасії Заворотнюк поделилася радістю з підписниками.

Лілія Ребрик відверто розповіла про «третю вагітність».

Приєднуйтесь до нас у Twitter!

Источник материала
Поделиться сюжетом