5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Український «Папік-2» рве російське телебачення: увійшов у ТОП-5
Український «Папік-2» рве російське телебачення: увійшов у ТОП-5

Український «Папік-2» рве російське телебачення: увійшов у ТОП-5

Довгоочікуваний 2 сезон українського серіалу «Папік» транслюють на російському телебаченні. За рейтингами останнього тижня він займає 5 сходинку серед найпопулярніших проектів.

Український комедійний серіал «Папік», котрий знімався студією «Квартал 95» на замовлення телеканалу «1+1» з 5 квітня 2021 року транслюють на російському телеканалі «СТС».

8 квітня показали вже 4-ту серію 2 сезону серіалу.

Компанія Mediascope провела аналіз та оприлюднила інформацію, що за рейтингами серіал посідає 5 місце на російському телебаченні за минулий тиждень.

Він поступився лише проекту «Маска» та серіалу «Жуки – 2». Також вищі рейтинги переглядів у мультфільмів «Король Лев» та «Алладін», які транслювали на «СТС» у вихідні.

Раді бачити Вас на наших каналах Telegram та Viber!

Серіал «Папік»

Прем’єра 2 сезону серіалу стартувала в Україні 29 березня на «1+1». Перший сезон серіалу був дуже успішним на телебаченні, тож режисери повідомили, що довелося «стрибати вище голови».

Головні актори залишилися ті ж самі – Станіслав Баклан та Дар’я Петрожицька. А от історія, кількість персонажів та рівень складності ситуацій, в яких вони опиняються, став набагато масштабнішим.

Першу частину серіалу у ефірі переглянули 11,5 млн людей.

Тож творці серіалу серйозно поставилися до зйомок другої частини та відзначили, що вона мала значно більший бюджет, задіяно більше акторів та зросла знімальна група.

Режисер Андрій Яковлєв розповів, що після успіху першої частини не мав права зняти гіршу другу.

Перший сезон вже улюбленого для багатьох серіалу розповідав про те, як забутий актор перед тим, як покінчити з життям самогубством вирішив протринькати всі гроші в барбер-шопі та зробити стильну зачіску.

 Потім він випадково познайомився з дівчиною, що сприйняла чоловіка за багатія.

У другому сезоні Олександр Миколайович, роль якого виконав Станіслав Баклан, виходить із в’язниці та намагається поліпшити своє життя.

Головна героїня акторка Дар’я Петрожицька, що грає Лізу Якушеву, має йому в цьому допомогти.

Як живуть актори серіалу

Молода українська акторка Дар’я Петрожицька зізналася, що роль зробила її майже голівудською зіркою. Дівчина буквально прокинулася знаменитою.

«Я себе відчуваю якоюсь Брітні Спірс, тому що діти коли бачать мене кричать «Даша!», просять автограф, сфотографуватися», - досі не може звикнути до популярності Петрожицька.

Акторка розповіла, що не залишилася і осторонь уваги чоловіків. З нею часто просять сфотографуватися. Якось двоє хлопців розмістили фото в Інстаграм з Дар’єю та підписали «Знайшла собі нового папіка». Але дівчина не ображається.

Актор Станіслав Баклан повідомив, що його тепер від впізнаваності не рятує навіть захисна маска на обличчі, щоправда чоловіка часто плутають з депутатами. Але, на його думку, це також добре.

Актори зізнаються, що під час зйомок інколи доводилося мерзнути та не спати ночами, але процес загалом їм дуже подобався.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що Дар'я Петрожицька обіцяла дивувати глядачів у другому сезоні "Папіка".

Ігор Кондратюк розкритикував співпрацю українських студій з російськими медіа. Більше новин зі світу кіно читайте на порталі MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом