Український бренд Bakhirka Apparel створив колекцію з елементами військової форми
Український бренд Bakhirka Apparel створив колекцію з елементами військової форми

Український бренд Bakhirka Apparel створив колекцію з елементами військової форми

Екологічний бренд Bakhirka Apparel презентував колекцію весна/літо — 2021, яка досліджує зв'язок людини з війною. Її назвали Red Thread. Назва перекладається з англійської як червона нитка, яка в різних культурах відіграє роль своєрідного щита. У кабалі червона нитка на зап'ясті — оберіг для свого власника від негативної енергії та заздрощів.

Основою колекції стала вінтажна уніформа австрійської, британської та радянської армій. Об'єднуючи та деконструюючи елементи войовничого одягу різних країн, колекція служить своєрідним оберегом і символом миру.

У ній поєднуються важливі загальнолюдські сенси: з одного боку сила та впевненість, а з іншого — страх втрати й цінність життя. За допомогою історії, енергетики та краси одягу Bakhirka Apparel нагадують про важливість внутрішньої рівноваги, душевної краси та подяки за спокійне небо над головою.

"Переносячи старі елементи у вигляді самої тканини, рукавів, підкладки, погонів, значків, ґудзиків на нові речі, ми також перенесли спогади з минулого в сьогодення", — пояснює засновниця бренду Катя Бахірка.

Дизайнерка вважає, що всередині кожного з нас є схильність до протистоянь, і проявляються вони в першу чергу у боротьбі людини з самою собою. Ми не можемо побачити з боку власні протиріччя або вміло закриваємо на них очі, що потім виплескується в реальні конфронтації.

Як і минулі колекції, Red Thread створена з урахуванням екологічності. При створенні одягу використовувалися переважно натуральні тканини. Акцентами стали зйомні манжети, які завдяки фіксації у вигляді ґудзиків можна самостійно кріпити або знімати з рукавів піджака.

До колекції також увійшли брюки з високою талією і розрізами знизу, комбінезони в декількох відтінках, топи, сорочки, класичні та укорочені жакети, а також тренчі. Вперше Bakhirka Apparel випустили сукню та спідницю — раніше одяг бренду був переважно унісекс.

Оскільки в колекції використана вінтажна уніформа, в палітрі кольорів переважає хакі. Його доповнюють білий, бежевий і чорний кольори.

Смотрите также:

Synchrodogs сделали съемку для украинского бренда Bakhirka Apparel. Она посвящена экологии.

Это надо видеть: Celine устроили показ в Версале, а коллекцию посвятили утраченной молодости.

ЭКОЛОГИЯ
весна-лето 2021
Bakhirka Apparel
український бренд
Источник материала
Поделиться сюжетом