«Укрзалізниця» повідомила про нововведення
«Укрзалізниця» повідомила про нововведення

«Укрзалізниця» повідомила про нововведення

«Укрзалізниця» відкрила продаж квитків на маршрути в Західній Україні.

З 16 квітня відновлюється рух поїзда №829/830 сполученням Львів — Ужгород. Про це повідомили на офіційній сторінці «УЗ» у соціальній мережі Facebook.

🎉1️⃣6️⃣ квітня відновлюється курсування регіонального поїзда №829/830 Львів — Ужгород. Він з'єднає привабливі міста й...

Опубликовано Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia Вторник, 13 апреля 2021 г.

Вже від п’ятниці українці зможуть подорожувати привабливими містами та містечками Закарпаття та Карпат та відпочивати в горах без скупчення людей.

Чому відновили маршрут

Курсування потягу відмінили понад рік тому. Зараз же в «Укрзалізниці» через карантинні обмеження вирішили запустити рейси знову.

Поїзд має 8 вагонів, у яких з дотриманням всіх карантинних норм зможуть подорожувати кілька сотень пасажирів. Гарантують, що в вагонах достатньо місць для зручної та безпечної розсадки людей, а «Укрзалізниця» слідкуватиме за своєчасним та ретельним проведенням дезінфекції контактних поверхонь перед кожним рейсом.

Нагадують, що всі пасажири мають носити в вагонах захисні маски та бути максимально обережними та відповідальними задля своєї безпеки та безпеки оточуючих.

Рейс відновили через ріст популярності маршрутів у Карпати та Закарпаття навесні. Не дивлячись на закінчення зимового сезону, в гори їдуть багато туристів. Зокрема відновив свою роботу «Буковель», а також наближаються травневі свята.

Поїзд відправлятиметься  з Ужгорода вранці о 05:13 кожного дня, крім середи. До Львова він прибуватиме о 10:59. У зворотному напрямку поїзд вирушатиме о 16:37 кожного дня, окрім вівторка. Прибуватиме до кінцевої точки призначення о 22:22.

Зупинки будуть на станціях Миколаїв-Дністровський, Стрий, Сколе, Тухля, Славсько, Лавочне, з.п. Опорець, Воловець, Свалява, з.п. Карпати, Мукачеве, Батьово, Чоп.

На засіданні 14 квітня Кабмін ухвалив порядок використання бюджетних коштів для відновлення та проектування євроколії на відрізку Чоп – Ужгород.

В. о. голови правління «Укрзалізниці» Іван Юрик повідомив, що завдяки такому рішенню значно поліпшиться міжнародне залізничне сполучення України з країнами Європи.

Роботи будуть проводитися в 3 етапи. Перший – створення технічної документації та організація роботи – планують завершити в серпні цього року.

Іван Юрик анонсував, що по всій Україні розпочинаються масштабні роботи щодо модернізації колій.

Розпочинаємо масштабні роботи щодо модернізації залізничної колії по всій країні 👍 Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia

Опубликовано Ivan Yuryk Понедельник, 5 апреля 2021 г.

Раді бачити Вас на наших каналах Telegram та Viber!

Робота «Укрзалізниці» під час карантину

Представники «Укрзалізниці» вирішили не обмежувати рух потягів через Львів та Київ під час локдауну.

Провідники потягів отримали нові вказівки – розсаджувати пасажирів, за можливості, у вагонах на більшу дистанцію.

Всі контактні поверхні в залізничному транспорті обробляють дезинфікуючими розчинами перед кожним рейсом. Постійно проводиться сухе та вологе прибирання.

В тиждень дезінфекційну обробку проходять понад 17 тисяч вагонів. Обробка одного вагону триває 7 хвилин. Особливу увагу приділяють поверхням ручок дверей, сидінням, перилам, з якими найбільше контактують люди.

Обмеження на посадку та висадку вводили у Івано-Франківській, Закарпатській, Чернівецькій та Житомирській областях.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що "Укрзалізниця" змінила розклад руху деяких поїздів.

У Запоріжжі залатали яму на дорозі за допомогою людських щелеп. Більше новин транспорту дізнавайтеся на порталі MY.UA.

Читайте нас також в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны