Росія перебазувала загін кораблів Каспійської флотилії у води Чорного моря
Росія перебазувала загін кораблів Каспійської флотилії у води Чорного моря

Росія перебазувала загін кораблів Каспійської флотилії у води Чорного моря

Загін кораблів Каспійської флотилії Російської Федерації перебазувався у води Чорного моря.

Про це з посиланням на Чорноморський флот РФ, повідомляє Інтерфакс.

"Загін кораблів Каспійської флотилії пройшов під Кримським мостом Керченською протокою і зайшов в Чорне море", - повідомили у флоті. 

Зазначається, що загін складаєтьсяз 15 кораблів Каспійської флотилії. Вони напередодні перейшли в оперативне підпорядкування Чорноморського флоту. У складі загону є три артилерійських, вісім десантних катерів, а також судна забезпечення.

За інформацією флотилії, судна "візьмуть участь в залікових морських навчаннях".

Як повідомлялося, понад пів сотні російських винищувачів, бомбардувальників і штурмовиків візьмуть участь у навчаннях над акваторією Чорного моря. У навчаннях задіють літаки оперативно-тактичної авіації об'єднання ВПС і ППО і морської авіації Чорноморського флоту: винищувачі Су-27СМ і Су-30СМ, бомбардувальники Су-24М і Су-34 і штурмовики Су-25см3. Зазначається, що літаки запустять ракети і виконають бомбометання по морських цілях.

Нагадаємо, РФ стягнула до українських кордонів велику кількість техніки та військових. Незважаючи на це, в РФ звинувачують Київ в "ескалації конфлікту".

В Росії заявляють, що їхня армія пересувається на території країни тими маршрутами, якими вважає за потрібне. Війська перебуватимуть біля українських кордонів доти, доки вирішить керівництво країни, заявив прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков. 

Відео Новини світу: ешелони з російською військовою технікою прямують до українсько-білоруського кордону

Ешелони з російською військовою технікою біля українсько-білоруського кордону – такі повідомлення і навіть відео останнім часом з'являються в інтернеті. Чи не водночас наші прикордонники запроваджують додаткові режимні обмеження, щоб люди до кордону не наближалися. Що ж відбувається насправді – дивіться у сюжеті.  

Новини світу: ешелони з російською військовою технікою прямують до українсько-білоруського кордону
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Олена Капнік
Источник материала
loader
loader