Матвієнко може піти з "Шахтаря" у "Тоттенхем": питання вирішується
Матвієнко може піти з "Шахтаря" у "Тоттенхем": питання вирішується

Матвієнко може піти з "Шахтаря" у "Тоттенхем": питання вирішується

Футбольний клуб "Шахтар" може незабаром втратити захисника Миколу Матвієнко.

Як стало відомо з повідомлення спортивного сайту football24.ua, вже влітку трансферного вікна футболіст може перейти в команду з Туманного Альбіону. Також інші новини футболу стрічка шукайте на нашому порталі MY.UA.

На яких умовах Микола Матвієнко може перейти в ФК "Тоттенхем"

Після того, як завершився матч ФК "Шахтар" - ФК "Динамо" у захисника "гірників" Миколи Матвієнка відбулася бесіда з відомим агентом Франсиско Хав'єром Еспаньолою про перехід в "Тоттенхем".

Стрічка новин порталу - на наших каналах Telegram і Viber!

Як пише видання, посилаючись на власне джерело, в клієнтській базі агента знаходяться багато топ-зірок футболу. Мова, зокрема, йде про Сон Хін Міна і Діла Аллі, а також - про захисника "Реала" Рафаеля Варана і багатьох інших.

Варто зазначити, що раніше українцем були зацікавлені представники інших футбольних клубів, що входять в англійську Прем'єр-лігу, включно з "Арсеналом", "Вест Хемом". Також у 2020-му році "Ліверпуль" думав про заміну Миколою Матвієнко футболіста Вирджила ван Дейка на Енфілді.

Що відомо про футбольну кар'єру Миколи Матвієнка

Як відомо, протягом поточного сезону Миколою Матвієнко було проведено 27 ігор у складі "Шахтаря". Зокрема, в одному з матчів йому вдалося забити 1 гол, а також гравець віддав 3 передачі, що передували голам.

Дія контракту футболіста з "Шахтарем" закінчується 30-го червня 2025-го року. Станом на сьогоднішній день експерти Transfermarkt футболіста Матвієнко оцінюють в 11 мільйонів євро.

Зазначимо, що раніше портал новин MY.UA повідомляв про те, що визначені всі півфінальні пари Ліги Чемпіонів. У 2021 році за кубок боротимуться тільки гранди.

Крім того, ми розповідали про те, що український баскетболіст Лень встановив незвичний рекорд НБА.

Не пропустіть головні новини спорту на нашому агрегаторі MY.UA.

Читайте актуальні новини сайту в Twitter!

Слідкуйте за нами також на каналі Flipboard!

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом