Бенкет посеред чуми: за гуляння Тищенка ресторану загрожує багатотисячний штраф
Бенкет посеред чуми: за гуляння Тищенка ресторану загрожує багатотисячний штраф

Бенкет посеред чуми: за гуляння Тищенка ресторану загрожує багатотисячний штраф

Народний депутат від «Слуги народу» Микола Тищенко організував масове святкування Дня народження дружини і це попри жорсткі карантинні обмеження. На кадрах, які потрапили до мережи, видно, що гості вечірки не носять масок, на відміну від персоналу. І це не перший інцидент із нехтуванням Тищенком карантину.

Про це йдеться вТСН.16.45.

У п’ятизірковому готелі в центрі Києва, в одному з його ресторанів розкішна камерна вечірка. Тьмяне світло, покерний стіл, рулетка, ворожка і  багато пір’я. Так ресторатор і народний депутат Микола Тищенко відзначає день народження своєї дружини - Алли Барановської.

Вже традиційно гості подібних заходів не втрималися, щоб не викласти відео у соцмережі. На них видно, як учасники бенкету нехтують карантинними обмеженнями. Їдять, позують на смартфони, танцюють та слухають артистів. Авто Миколи Тищенка - припарковане просто біля готелю. До слова, поїде ця машина аж пообіді в понеділок. Її забере водій.

 У готелі жодних коментарів не дають. Мовляв, комфорт гостей для них - понад усе. Поліція до закладу таки завітала і порушила кримінальне провадження.

У червоній зоні, в якій нині перебуває Київ, ресторани в готелях мають право працювати лише на час сніданку.

Рік тому ресторатор Тищенко вже відзначився нехтуванням карантину. Журналісти видання «Бігус.Інфо» зафільмували, як під час жорсткого локдауну до ресторації Тищенка "Велюр" регулярно заходять гості. Власник пізніше назвав це "особистими зустрічами. "  

Сьогодні ж протягом дня повідомлення та дзвінки ТСН народний депутат уперто ігнорує.

А ресторану, в якому свято влаштували під час локдауну - світить штраф від 17 до 51 тисячі гривень .

Автор:
Дмитро Фурдак
Источник материала
Поделиться сюжетом