Ексдружину Деппа Ембер Герд викрили у брехні: "Її показання були грандіозною вигадкою"
Ексдружину Деппа Ембер Герд викрили у брехні: "Її показання були грандіозною вигадкою"

Ексдружину Деппа Ембер Герд викрили у брехні: "Її показання були грандіозною вигадкою"

Відому акторку, колишню дружину Джонні Деппа Ембер Герд, яка звинуватила його у домашньому насильстві, викрили у брехні.

Так, адвокати актора, який нещодавно остаточно програв судвиданню The Sun, наполягають, що ті пошкодження, про які заявила зірка "Аквамену", не збігаються з тим що побачили співробітники поліції.

Як пише видання Daily Mail, у відео з нагрудних камер поліцейських Лос-Анджелеса, які прибули в квартиру зірокв на виклик, не видно слідів погрому і бійки, про які заявляла Герд. Поліцейські також підтвердили, що не виявили ані тілесних ушкоджень, ані матеріального збитку, ані свідчень злочину.

На думку адвоката Деппа, кадри доводять, що актор не винен, а його колишня дружина збрехала.

Ембер Герд і її друзі описали хаотичне і брудне місце злочину, але нещодавно випущені відео поліції Лос-Анджелеса недвозначно показують, що пентхаус був абсолютно неушкодженим і що їхні показання були ще однієї грандіозною вигадкою
заявив представник актора

Зауважимо, що після того, як Депп програв справу проти британської газети The Sun, він пообіцяв надати розголосу неспростовним доказам брехні своєї колишньої благовірної.

Тепер актор розраховує відновити свою порушену репутацію.

Нагадаємо, Джонні Депп та Ембер Герд одружилися 2015 року. Шлюб тривав лише 15 місяців, а ініціаторкою розлучення стала Ембер. Подробицями особистого життя вона поділилася з британським таблоїдом The Sun. Саме його публікація, де стверджувалося, що Депп бив дружину, стала приводом для позову.

Актор звинуватив видання у наклепі, стверджуючи, що стаття завдала чималої шкоди його репутації. Видання ж запросило до суду Герд як свідка, тож про таємниці життя пари дізналися мільйони. 

Автор:
Наталія Ключка
Источник материала
Поделиться сюжетом