Кейптаун у вогні: у ПАР пожежа нищить історичні пам’ятки
Кейптаун у вогні: у ПАР пожежа нищить історичні пам’ятки

Кейптаун у вогні: у ПАР пожежа нищить історичні пам’ятки

Лісова пожежа в національному парку в Кейптауні (ПАР, Африка) нищить історичні пам’ятки: у вогні загинула серед інших споруд університетська бібліотека разом з усіма книгами.

Про це йдеться 19 квітня у сюжеті ТСН.19:30.

Вогонь поширився настільки швидко, що нічого не встигли винести. Там зокрема зберігали унікальні ілюстрації до Книги джунглів Кіплінга, а також стенограми корінних народів Африки. Ніхто зі студентів не постраждав, навчання зупинили, евакуювавши усіх з кампуса.

За попередньої інформацією, пожежа почалася через багаття, яке забули загасити туристи. Одного з підозрюваних уже затримали. Вогонь уже більше доби намагаються приборкати 250 пожежників, четверо — постраждали і ушпиталені.

У густонаселених кварталах міста розпочали евакуацію населення.

Відео Новини світу: у ПАР згоріла бібліотека, де були унікальні ілюстрації до "Книги джунглів" Кіплінга

Лісова пожежа в Національному парку в Кейптауні нищить історичні пам'ятки: у вогні загинула серед інших споруд університетська бібліотека разом з усіма книгами. Вогонь поширився настільки швидко, що нічого не встигли винести. Там зокрема зберігали унікальні ілюстрації до "Книги джунглів" Кіплінга, а також стенограми корінних народів Африки. Ніхто зі студентів не постраждав, навчання зупинили, евакуювавши усіх з кампуса.  

ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Нагадаємо, що у Білорусі чоловік ловив рибу під час пожежі.

 

Автор:
Дмитро Гулійчук
Источник материала
Поделиться сюжетом