Поки Еллерт займався дочкою, Мішина дала жару на сцені: відео порвало мережу
Поки Еллерт займався дочкою, Мішина дала жару на сцені: відео порвало мережу

Поки Еллерт займався дочкою, Мішина дала жару на сцені: відео порвало мережу

«Холостячка» Ксенія Мішина, котра зараз знімається в проекті в Загребі, більше не говорить про Олександра Еллерта.

Акторка Ксенія Мішина, котра стала головною героїнею проекту «Холостячка», учасницею «Ліпсінк Баттла» та переможницею шоу «Танці з зірками» показує знімальний процес в Хорватії та, чим її син Платон в цей час займається в Україні.

Про Олександра Еллерта, з котрим акторка хотіла пов’язати своє життя та будувала плани на майбутнє, вона ні в постах, ні в сторі в соціальній мережі Інстаграм не згадує.

Прихильники дуже стурбовані таким розвитком подій, оскільки пара подобається дуже багатьом. Тож, щоб трохи розвіяти смуток, фани Мішиної пригадали її участь у шоу «Танці з зірками».

Ксенія виступала разом з хореографом Женею Котом в 6 сезоні проекту. В одному з ефірів вони виконали запальну самбу під пісню «Cuban Pete» з легендарного кінофільму «Маска».

Глядачам запам’ятався образ Ксенії в яскравому малиновому брючному костюмі та чорному топі.

В одній з фан-груп Мішиної вирішили пожартувати та наклали на уривок з танцю іншу музику. Вийшло веселе та запальне відео, яке оцінили користувачі мережі.

Чи скресла крига між Мішиною та Еллертом

Весь минулий тиждень прихильники пари-переможця реаліті «Холостячка» провели в напрузі. Уважні підписники не пропустили той факт, що на початку тижня Ксенія Мішина відписалася від Олександра Еллерта в соціальній мережі Інстаграм та видалила весь спільний контент, крім комерційної реклами.

Пара не прокоментувала, що між ними сталося, ігноруючи численні питання прихильників.

В мережі з’явилося твердження, що такий «поворот» став результатом першої серйозної сварки між подружжям. Особливо радикально налаштовані користувачі Інстаграм вважають, що закінчилася дія контракту між Еллертом та Мішиною, котрі «задля зростання рейтингів шоу «Холостячка» тільки показували кохання».

12 квітня Мішина святкувала 9-й день народження свого сина Платона. На святкуванні Еллерт не був помічений, хоча напередодні він знімався з Ксенією в сторі і все було добре.

13 квітня Ксенія Мішина полетіла в Загреб, де знімається в новому фільмі. Тож вже тиждень від пари немає ніякого спільного контенту.

Прихильники Мішиної дещо розслабилися, оскільки виявили, що жінка знову підписалася на оновлення Еллерта. Але, навіть якщо пара примирилася, видалені пости вже не повернути.

Буквально через кілька днів після від’їзду Ксенії в Загреб, Олександр також поїхав до Хорватії на авто. Сценарист студії «Квартал 95» показував місця своїх зупинок на маршруті, що як раз вів до столиці Хорватії.

Тож вірні прихильники вірять, що Саша не просто так поїхав у мандрівку. Він відвідав Ксенію та вони помирилися, хоча фото чи відео від Олександра з самого Загребу користувачі мережі так і не дочекалися.

Чекаємо на Вас в Telegram та Viber!

Робота Мішиної та розваги Еллерта

Тим часом Ксенія Мішина показує, як проходять зйомки в іншій країні. Вона розповіла, що спочатку намагалася переконати режисерів, що її персонаж буде говорити англійською чи українською мовою, навіть пропонувала використати дубляж. Але їй відмовили.

Тож Ксенія вчить весь текст на хорватській мові, що вносить деякі незручності. Однак жінка похвалилася, що процес зйомок відбувається за графіком.

Це вже другий європейський проект, куди запросили Мішину. Вона впевнена, що саме робота в некомфортних умовах, в іншій країні, з людьми іншого менталітету допомагає їй розвиватися професійно.

Акторка додала, що незабаром знімальна група переміститься до рідного для неї Києва.

Олександр Еллерт тим часом показав відео, як розважається з дочкою на парковці супермаркету. Спочатку він катав Елю в візку для продуктів, а потім вона його. Чоловік пожартував, що таким чином можна і на роботу добиратися.

Раніше сайт новин MY.UA повідомляв, що Олександр Еллерт слідом за Ксенією Мішиною відвідав Хорватію.

Чим "Холостяк-11" Михайло Заливако образив Ганну Богдан та хто покинув проект в останньому випуску, читайте на порталі MY.UA. 

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом