"Не думав, що таке гівно допливе до мене": зірки українського боксу влаштували розбірки в соцмережі
"Не думав, що таке гівно допливе до мене": зірки українського боксу влаштували розбірки в соцмережі

"Не думав, що таке гівно допливе до мене": зірки українського боксу влаштували розбірки в соцмережі

Між зірками українського боксу Олександром Гвоздиком і Іваном Редкачем, який у минулі вихідні зазнав скандальної поразки від американця Реджиса Прогрейса, виник конфлікт.

Ексчемпіон світу за версією WBC у напівважкій ваговій категорії відреагував на слова співвітчизника, який заявив, що вони є друзями. "Ніколи не думав, що подібне гівно допливе і до мене. Зазвичай пропускаю подібні висери повз вуха, але цього разу щось зло бере, плюс під загрозою стосунки з людьми, яких я поважаю", - написав Гвоздик в Instagram.

Олександр пояснив, що ніколи не був другом Івана і ніколи не буде. По-друге, як зазначив Гвоздик, на вечір боксу він їхав не до Редкача і не на його запрошення. Вечеряв же з командою співвітчизника Олександр тільки тому, що є вихованою людиною.

"Ваня, ти - брехун і інтриган. Не скажу, що я цього не знав", - уклав Олександр.

Згодом на пост Гвоздика відреагував сам Редкач. "Тоді навіщо ж ти прибув до Атланти? Отримав акредитацію гостя з мого боку, сидів зі мною за одним столом? Важко бути не вільним і озиратися сторонами.

І коли амбасадор WBC запропонував зробити загальне фото, ти що сказав? Не потрібно і чому. Де логіка? Поїхав би з Егісом на шоу Амірана в Маямі, отримав би більше фана, і журналісти би більше говорили про тебе, не про нас.

А за квитки не переживай, це навіть і не квитки, а акредитація, де у тебе була можливість розширити свій нетворкін у бізнесі, боксі, та й просто для загального розвитку, але на жаль, твоя субординація тебе обмежила навіть у такій можливості.

Інвойс точно не пришлю, вважай - це мій подарунок на твій день народження, я за подарунки інвойс не висилаю. З минулим  днем народження", - написав Іван у коментарі до посту Гвоздика.

  • Редкач на професійному ринзі провів 31 поєдинок: здобув 23 перемоги (18 нокаутом), зазнав 6 поразок і одного разу звів бій до нічиєї. Ще один поєдинок був визнаний таким, що не відбувся.
  • Гвоздик завершив кар'єру, вигравши 17 боїв і зазнавши однієї поразки.
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны