Російські прикордонники затримали рибалок з Очакова
Російські прикордонники затримали рибалок з Очакова

Російські прикордонники затримали рибалок з Очакова

Двох рибалок з Очакова, які вели промисел в акваторії Чорного моря, затримали російські прикордонники. Цю інформацію розповіли у Держприкордонслужбі України.

Про це йдеться у випуску ТСН 19:30.

Четверо чоловіків вийшли в море 17 квітня на катері та мотофелюзі. За три дні власниця мотофелюги повідомила: двох рибалок на катері затримано, ще двоє - повертаються додому до Очакова. Чому затримали двох наших громадян - наразі достеменно невідомо.

Відео Новини світу: російські прикордонники затримали двох українських рибалок в акваторії Чорного моря

Українці в полоні. Двох наших рибалок з Очакова, що вели промисел в акваторії Чорного моря, затримали російські прикордонники. Про це повідомляє Держприкордонслужба України. Четверо чоловіків вийшли в море 17 квітня на катері та мотофелюзі, за три дні власниця мотофелюги повідомила: двох рибалок на катері затримано, ще двоє - повертаються додому до Очакова.    

ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Нагадаємо, Росія пішла на ескалацію не лише на суходолі, а й на морі. Заступник голови міністра закордонних справ Російської Федерації Сергій Рябков пообіцяв, щорух торгових суден через Керченську протоку не буде обмежено. Проте він закритий для військових кораблів та суден інших країн під приводом військових навчань. 

Автор:
Віра Хмельницька
Источник материала
Поделиться сюжетом