Сильні дощі і штормовий вітер: українців попередили про зміну погоди
Сильні дощі і штормовий вітер: українців попередили про зміну погоди

Сильні дощі і штормовий вітер: українців попередили про зміну погоди

20 квітня 2021 року вночі у південних, вдень у східних, південно-східних та Полтавській областях очікуються значні дощі, пориви вітру 17-22 м/с. Про це повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій з посиланням на дані Укргідрометцентру. Таким погодним умовам надано І рівень небезпечності, жовтий.

Зазначається, що погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та до порушення електропостачання.

"Якщо ви раптом скучили за дощем, завтра він в Україні буде. Волога повітряна маса охопить практично всі області. Дощі йтимуть з перервами, тому на прояснення можна розраховувати. Але ось на тотальне сонце та суху погоду цілий день - навряд. Температура повітря компенсує сирість - у середу потепліє до денних +10+15 градусів. Свіжішим повітря очікується на північному сході України, +8+12 градусів. Ночі ще залишаються холодними. Напрямок вітру - західний, невеликий або помірний.

З п‘ятниці в Україну почне заходити похолодання, спочатку на Захід та Північ. А на Вербну неділю в західних областях місцями можливий мокрий сніг", - написала на своїй сторінці у Facebook синоптик Наталка Діденко.

Теги по теме
Украина прогноз погоды
Источник материала
Поделиться сюжетом