Після похорону Філіпа принц Гаррі написав "дуже особисту записку" батькові і дав обіцянку
Після похорону Філіпа принц Гаррі написав "дуже особисту записку" батькові і дав обіцянку

Після похорону Філіпа принц Гаррі написав "дуже особисту записку" батькові і дав обіцянку

Принц Гаррі прибув на урочисті похорони принца Філіпа без Меган Маркл. Він вирішив налагодити відносини з рідними та залишитися в Англії на святкування дня народження королеви.

Таблоїди повідомляли, що принц Гаррі прилетів до Британії на похорони принца Філіпа та мав одразу ж повернутися у США до вагітної Меган Маркл.

Але чоловік вирішив затриматися, щоб поговорити з батьком. Гаррі хотів би налагодити відносини з батьком – принцом Чарльзом, котрий все ще ображений на сина через скандальне інтерв’ю, яке він разом з Меган дав Опрі Уінфрі.

Але вже у вівторок в аеропорту Лос-Анджелеса помітили позашляховик, що покинув термінал для приватних рейсів та попрямував до Монтесіто.

Повідомляють, що Гаррі написав батьку особисту записку, в якій, нібито, обіцяв поважати інститут монархії. Про це пише The Mirror.

Між членами родини виникла своєрідна неозвучена домовленість відкласти всі чвари та приділити максимум часу королеві, яка зараз, як ніколи, потребує підтримки.

Що зараз відбувається в родині

За інсайдерською інформацією принц Чарльз встиг до від’їзду в свою резиденцію в Уельсі поспілкуватися з обома синами, але довгої розмови не відбулося. Говорять, що присутність Гаррі та Уільяма на похоронах була для нього дуже важливою.

Принц Чарльз важко переніс втрату батька та вирішив деякий час побути один. Його дружина Камілла з ним до резиденції не поїхала. Жінка залишилася поки що в Лондоні.

Брати Гаррі та Уільям вперше були разом на офіційному заході та навіть поговорили після великої сварки.

У ЗМІ з’явилася інформація, що в королівській родині вирішили забути про сварки, але примирення буде повільним, адже зроблено і сказано було багато.

Слідкуйте за нами, де Вам зручно: наш Telegram та Viber!

День народження королеви Великобританії

21 квітня 2021 року Єлизавета ІІ відзначає 95-й день народження. Вперше за 70 років вона відзначає свято сама – без свого чоловіка принца Філіпа.

Королева ніколи не відзначала день народження пишно. Справа в тому, що в Британії традиційно святкують день народження монарха в другу суботу червня. Саме на цей час припадав день народження її дорогого чоловіка Філіпа.

В 2021-му році королівська родина мала святкувати одразу 2 великі ювілеї – 95-річчя Єлизавети ІІ та 100-річчя Філіпа, але не судилося.

Мали провести церемонію винесення прапора, за якою монарх та найближчі родичі спостерігають зі спеціального балкону в Букінгемському палаці. Члени родини повинні були зібратися всі разом, як в старі часи.

Після смерті принца Філіпа 9 квітня родина перебуває у траурі. Це стало головною причиною, чому королева відмовилася від святкування.

Зазвичай день народження королеви відзначали холостим вистрілом з гармат, але цього року його відмінили. Вперше Єлизавета порушила цю традицію минулого року, коли десятки тисяч британців загинули через пандемію коронавірусу.

Свій день народження королева проведе у Віндзорському замку, а відвідають її тільки найближчі родичі – до 20 осіб.

В планах у Єлизавети ІІ провести приватний обід з родиною.

Також через траур Букінгемський палац вирішив відтермінувати публікацію нового офіційного портрету королеви, що завжди робили в день її народження.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що принц Філіп помер, не доживши до 100 років.

В Букінгемському палаці вирішили притягнути до відповідальності Меган Маркл. Більше актуальних новин читайте на порталі MY.UA.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter та дізнавайтесь всі новини України та світу!

Приєднуйтесь до нас в Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом