Tesla розповіла, як часто займаються її електромобілі
Tesla розповіла, як часто займаються її електромобілі

Tesla розповіла, як часто займаються її електромобілі

Компанія Tesla опублікувала статистику загорянь власних електромобілів з 2012 по 2020 рік. Виявилося, що транспортні засоби марки схильні до пожежі кожні 330 мільйонів кілометрів.

За даними Tesla в період з 2012 по 2020 роки на кожні 330 мільйонів кілометрів шляху Серед всіх моделей відбувалося одне загоряння електрокара компанії. Серед причин пожежі фахівці американської корпорації назвали несправність електронного обладнання, підпали, а також інші ситуації, не пов’язані з технічною конструкцією електрокарів.

Згідно з експертизою Національної асоціації протипожежного захисту (NFPA) і Міністерства транспорту США подібна статистика більш ніж в 10 разів перевищує середній показник загорянь серед автомобілів з ДВС.

Класичні транспортні засоби загоряються кожні 30 мільйонів кілометрів. На думку фахівців, такий показник може бути пов’язаний з тим, що більшість електрокарів Tesla набагато молодше, ніж більшість автомобілів в країні.

У той же час Tesla оприлюднила статистику загорянь за 2012-2019 роки. За той період електрокари спалахували приблизно кожні 282 мільйони кілометрів. У зв’язку з цим, представники марки заявили, що надійність електромобілів з часом поліпшується.

Источник материала
Поделиться сюжетом