"Укрзалізниця" вирішила питання з дизпаливом на найближчий період
"Укрзалізниця" вирішила питання з дизпаливом на найближчий період

"Укрзалізниця" вирішила питання з дизпаливом на найближчий період

"Укрзалізниця" і постачальники палива погоджують план відвантаження / фото УНІАН Володимир Гонтар

Акціонерна компанія "Укрзалізниця" (УЗ) досягла згоди з постачальниками дизельного палива щодо його відвантаження, тим самим вирішивши питання з постачанням компанії дизпалива на найближчий період.

Про це повідомила прес-служба УЗ з посиланням на в.о. голови правління компанії Івана Юрика.

"Зараз" Укрзалізниця" і постачальники палива погоджують плани його відвантаження. Тому питання з дизпаливом на найближчий час вирішене", - цитує прес-служба слова Юрика.

Зазначається, що компанія проводить роботу із забезпечення стабільної роботи залізничного транспорту.

"Компанія вживає заходів для безперебійного забезпечення необхідного обсягу палива на довгу перспективу", - сказано в повідомленні.

Що цьому передувало

19 квітня 2021 року "Укрзалізниця" повідомила про складну ситуацію із забезпеченням компанії дизпаливом, зокрема про те, що УЗ має запас палива тільки на 4 доби.

"Укрзалізниця"

"Укрзалізниця" є акціонерним товариством, 100% акцій якого належать державі. Компанія входить до переліку держпідприємств, що не підлягають приватизації. Українська залізниця забезпечує 82% вантажних і близько 50% пасажирських перевезень, здійснюваних усіма видами транспорту.

За обсягами вантажних перевезень Українська залізниця займає четверте місце на Євразійському континенті, поступаючись тільки залізницям Китаю, Росії та Індії.

Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram

Автор: Павло Степанець

Теги по теме
Укрзализныця
Источник материала
Поделиться сюжетом