Зґвалтував, задушив і сам повісився: подробиці загибелі підозрюваного у вбивстві 7-річної Марійки Борисової
Зґвалтував, задушив і сам повісився: подробиці загибелі підозрюваного у вбивстві 7-річної Марійки Борисової

Зґвалтував, задушив і сам повісився: подробиці загибелі підозрюваного у вбивстві 7-річної Марійки Борисової

У Херсонському СІЗО вкоротив собі віку підозрюваний у вбивстві 7-річної Марійки Борисової. Дитина зникла 7 березня. До її пошуків долучилися сотні людей. Тіло зі слідами насильницької смерті знайшли на четвертий день. Підозрюваного у вбивстві затримали у день похорону дитини. І сьогодні стало відомо, що він повісився.
 

Про це 23 квітня йдеться у сюжеті ТСН.19:30

Ось цей чоловік, що курить і слухає, що розповідають про пошук зниклої дитини і є підозрюваним. Він вкоротив собі віку просто у камері слідчого ізолятора. Нібито порвав простирадло і зробив мотузку. Все сталось вночі, поки його співкамерник спав. Про це пишуть місцеві видання, посилаючись на власні джерела. У СІЗО та поліції факт підтвердили, але не коментують. У прокуратурі проводять розслідування за статтею “навмисне вбивство” з позначкою “самогубство”.

"Мова саме йде про підозрюваного у зґвалтуванні та вбивстві 7-річної дівчинки у селі Щасливе Херсонської області, тіло якого сьогодні вранці було знайдене у приміщенні камери слідчого ізолятора. За зазначеним фактом буде проведене розслідування", - каже керівник Херсонської окружної прокуратури Віталій Нікітін. 

Підозрюваний у вбивстві 7-річної дівчинки 63-річний Микола Волчанін, за неофіційною інформацією, перебував у камері з іншим чоловіком. Бо був схильний до самогубства. Проте, відеоспостереження у приміщенні начебто не було. Усе нібито сталося вночі після перевірки. Остання, хто спілкувався із підозрюваним — це його донька, яка живе в Росії.

"Я тебе люблю, тримайся. Про що ще можна було говорити. У мене з ним було лише 2 секунди часу. Я знаю, що він там був не один. Співкамерників у нього було щонайменше 5", - каже донька підозрюваного Олена Волчаніна. 

У самогубство донька не вірить. А родичі вбитої дівчинки переконані, що так підозрюваний уник справжнього покарання.

Відео Вбивство Марії Борисової: підозрюваний повісився в камері СІЗО

У Херсонському СІЗО вкоротив собі віку підозрюваний у вбивстві Марійки Борисової. Семирічної дівчинки, за долею якої стежила вся країна. Дитина зникла 7 березня. До її пошуків долучилися сотні людей. Тіло  зі слідами насильницької смерті знайшли на четвертий день . Підозрюваного у вбивстві затримали у день похорону дитини. І сьогодні стало відомо, що він повісився.  

Вбивство Марії Борисової: підозрюваний повісився в камері СІЗО
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

"Хотілося б, щоб він відповів за свій вчинок у місцях позбавлення волі. А так - це занадто просто для нього", - каже тітка загиблої Марії Борисової Лариса Шаруділова. 

У день похорону до квартири підозрюваного зайшли правоохоронці і застали його з порізаними венами. Йому надали медичну допомогу в лікарні, а наступного дня затримали. Чоловік не мав родичів у селі, пиячив і товаришував з батьками Марійки, дівчинка його добре знала.

7-річну Марійку Борисову шукали всією країною. Була версія, що дитину викрали з села. Але на четвертий день пошуків її тіло, сховане у мішок, знайшли у закинутому сараї, який до того багато разів перевіряли. Тіло туди підкинули згодом. Експерти встановили, що дитину вбили і зґвалтували в день зникнення. У тому, що переховував тіло, підозрюваний зізнався. Його причетність до вбивства і зґвалтування підтвердила експертиза. Як усе сталося — він нібито не пам’ятав, бо був дуже п’яний.

Нагадаємо, у селі Щасливе Херсонської області у четвер, 11 березня, знайшли вбитою 7-річну Марійку Борисову. Дівчинка зникла 7 березня, її шукали чотири доби, проте знайти живою дитину не вдалось. Її тіло виявили у мішку в старому напівзруйнованому сараї. 

Автор:
Олена Ваніна
Источник материала
loader
loader