Облив себе і оселю бензином і стріляв у правоохоронців: під Житомиром спецпризначенці 3 години вели перемовини з агресивним чоловіком
Облив себе і оселю бензином і стріляв у правоохоронців: під Житомиром спецпризначенці 3 години вели перемовини з агресивним чоловіком

Облив себе і оселю бензином і стріляв у правоохоронців: під Житомиром спецпризначенці 3 години вели перемовини з агресивним чоловіком

У Житомирській області під час сімейного конфлікту чоловікоблив себе бензином і погрожував спалити себе і оселю. Він також стріляв у правоохоронців, які прибули на виклик.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції у Житомирській області.

Подія сталася учора увечері, 25 квітня, у місті Коростень. До поліції зателефонувала 40-річна жінка і повідомила, що під час сімейної сварки її 45-річний співмешканець облив кімнату у будинку та себе бензином і забарикадувався, погрожуючи підпалити оселю.За словами жінки, на момент конфлікту у будинку перебували троє дітей віком 11, 15 та 19 років.

Коли правоохоронці прибули на місце, жінці з двома молодшими дітьми вдалося вибігти на вулицю. В оселі залишався її 19-річний син.

Поліцейські зайшли усередину та спробували домовитись з агресивним чоловіком, однак він відмовився спілкуватись, втім, їм вдалося вивести на вулицю хлопця. Коли поліцейські спробували вчергове наблизитись до вхідних дверей будинку, чоловік вистрелив в їхній бік. Куля зачепила і пошкодила бронежилет інспектора сектору реагування патрульної поліції. Сам правоохоронець не постраждав.

Правоохоронці викликали на місце спецпризначенців "КОРДу".

"КОРДівці упродовж більше трьох годин проводили перемовини із забарикадованим у будинку чоловіком, отримавши при цьому необхідну інформацію та зорієнтувавшись із подальшими діями. Під час виконання однієї з домовленостей група спецпризначенців зайшла у будинок і миттєво затримала господаря. У результаті операції ніхто з людей не постраждав. З оселі вилучено пістолет, попередньо, травматичної дії, - прокоментував начальник Головного управління Нацполіції в Житомирській області Юрій Олійник.

Нині 45-річний коростенець перебуває під вартою у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

"Попередня кваліфікація події – ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) КК України. Проводяться необхідні процесуальні слідчі дії. а чинним законодавством за вказане правопорушення передбачено покарання від 9 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення", - зазначили у пресслужбі поліції.

Нагадаємо, що у Росії озброєний чоловік забарикадувався у приватному будинку в котеджному селищі Вішки, що у Підмосков'ї. Під час затримання він відкрив стрілянину у силовиків.

Відео У Харкові чоловік забарикадувався у приватному будинку з гранатою

Патрулі поліції та очеплена вулиця. У Харкові чоловік вранці забарикадувався з гранатою у приватному будинку, погрожував вирвати чеку. Із сусідніх обійсть одразу евакуювали людей. На місці чергує ТСН. Чого хоче чоловік і які результати перемовин із ним – у прямому включенні.

У Харкові чоловік забарикадувався у приватному будинку з гранатою
ТСН. 12:00
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Юлія Шевченко
Источник материала
loader
loader