Наталка Діденко оновила прогноз: якою буде погода 28 квітня і чого чекати на Великдень
Наталка Діденко оновила прогноз: якою буде погода 28 квітня і чого чекати на Великдень

Наталка Діденко оновила прогноз: якою буде погода 28 квітня і чого чекати на Великдень

За прогнозом улюблениці українців - народного експерта погодної області Наталки Діденко - у середу, 28 квітня, в Україні потеплішає.

Відповідну інформацію синоптик повідомила на своїй Facebook-сторінці. Інші новини про прогнози шукайте на нашому погодному агрегаторі MY.UA.

Прогноз Наталії Діденко: якою буде погода в Україні 28 квітня

За словами народного синоптика Діденко, прийдешньої ночі (з 27 на 28 квітня) все ще буде холодно і можливі заморозки. Однак в денні години середи повітря прогріється до значень + 11... + 15 градусів.

Читайте новини погоди на нашому каналі Viber!

Прохолодніше, за словами Діденко, буде в середу на території Сумської області - до + 8...+ 10 градусів, що синоптик продемонструвала на погодній карті.

Протягом дня 28 квітня по всій Україні очікується сонячна погода, як зазначила Діденко. Також сонце буде світити в Києві, де, за прогнозом синоптика, вночі збережуться заморозки, але вдень повітря прогріється до + 13 градусів.

Прогноз погоди на Великдень від Наталки Діденко

Синоптик попередила, що Великдень у 2021 році характеризуватиметься нічними (1 травня) та ранковими (2 травня) зливами. Дощі, за словами Діденко, пройдуть на західній, північній і центральній частині України. До того ж, вони будуть супроводжуватися поривчастим вітром, "веселими" грозами і температурою повітря до + 17... + 23 градусів.

Всі свіжі новини регіонів - у нашому Telegram!

При цьому в східних і південних областях синоптик прогнозує сонячну і теплу погоду на Великдень, що показала на метеокарті.

На киян, за словами Наталки Діденко, 1-2 травня чекає дощова погода з грозами і температурою повітря близько + 18 градусів.

Варто нагадати, що раніше ми писали про незвичайне погодне явище для квітня в деяких українських областях.

Також портал новин MY.UA повідомляв про те, що на території Закарпаття - на курорті Драгобрат - випав сніг.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter і дізнавайтеся всі новини України та світу!

Приєднуйтесь до нас також на Flipboard, де зібрана вся стрічка новин!

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом