Найєм йде з Укроборонпрому: його посаду ліквідовано
Найєм йде з Укроборонпрому: його посаду ліквідовано

Найєм йде з Укроборонпрому: його посаду ліквідовано

Ексжурналіста та екснардепа Мустафу Найєма скоротили з посади заступника генерального директора з управління активами Укроборонпрому. Про це повідомляє пресслужба концерну.

«Заступник генерального директора з управління активами Мустафа Найєм залишає ДК "Укроборонпром". З метою оптимізації організаційної структури Концерну посаду заступника генерального директора з активів буде ліквідовано. У цілому штат Укроборонпрому буде оптимізовано на 10%», – говориться в заяві.

Мустафа Найєм зазначив, що його посаду скоротили без пояснень.

«Не буду приховувати, для мене це рішення було несподіваним. Проте, наша співпраця з Концерном на цьому етапі закінчується. З поваги до всієї команди цей пост буде моїм єдиним публічним коментарем з цього приводу», – написав Найєм у Facebook.

Мустафу Найєма було призначено на посаду заступника гендиректора Укроборонпрому 11 листопада 2019 року. Зокрема, Найєм відповідав за зв’язки концерну з органами державної влади. 

Пізніше Найєм очолив управління активами і корпоративними правами, де почав підготовку підприємств, в тому числі – проблемних, до корпоратизації.

Фото: Mustafa Nayyem/Facebook

Теги по теме
Новости Инфопространство Укроборонпром
Источник материала
Поделиться сюжетом