Джо Байден втрапив у конфуз з маскою: "У мене проблема"
Джо Байден втрапив у конфуз з маскою: "У мене проблема"

Джо Байден втрапив у конфуз з маскою: "У мене проблема"

Президент США Джо Байден загубив захисну маску, через що не міг почати виступ. Допомагати розгубленому президенту кинулися сенатори та дружина.

З президентом США знову трапився конфуз. Під час візиту до одного зі штатів він піднявся на сцену до трибуни, щоб розпочати свій виступ.

Але промова Байдена відклалася, оскільки президент почав хаотично перебирати свої папери та щось розгублено шукати. Разом з Байденом на сцені стояли 2 сенатори-демократи та його дружина Джилл, які спочатку не могли зрозуміти, що відбувається.

Президент пояснив у мікрофон, що не може знайти свою захисну маску.

«Я загубив маску. У мене проблема», - повідомив Байден.

Одразу ж всі кинулися допомагати 78-річному політику. Його дружина кілька разів проглянула папку з документами, зазирнула під трибуну та огляділася довкола.

Команда президента принесла до сцени нову маску та передали її Байдену. Тільки-но він отримав новий засіб індивідуального захисту, як згадав, що поклав свою маску в кишеню.

Інші конфузи Байдена

Нещодавно з Джо Байденом трапилася неприємна ситуація, коли він намагався піднятися по трапу літака. Президент США тричі спіткнувся на сходинках та таки впав.

Але президент не розгубився – він обтрусив коліно та продовжив шлях. Прес-служба Білого дому відзначила пізніше, що того дня було дуже вітряно та впасти при таких погодних умовах міг будь-хто, незалежно від віку та стану здоров’я.

Слідкуйте за нами, де Вам зручно: наш Telegram та Viber!

100 днів президенства

Цього тижня Джо Байден відзначив свої перші 100 днів на посаді президента США.

Опитування, яке провели американські видання, показало, що більшість американців поставили новому президенту найвищу оцінку за подолання пандемії коронавірусу, а найнижчу – за міграційну політику.

Діяльність Байдена схвалили 53% опитаних американців. Серед колишніх президентів, починаючи з 1945 року, найнижчий рівень підтримки 40% був у Дональда Трампа.

Економічну політику президента схвально оцінили 52% американців, питання поводження зі зброєю – 34%.

Сам Джо Байден перші 100 днів на посаді відзначив, виступивши перед Конгресом.

Вперше за історію США місце віце-президента та спікера займали жінки. Байден відзначив це, заявивши, що привітати колег словом «пані» він зміг вперше серед усіх президентів.

Виступ Байдена тривав 1,5 години.

За словами Джо Байдена, з моменту, коли він вступив на посаду, Америка знову почала рухатися вперед. Він заявив, що пандемія подолана, економічна криза позаду, а демократії в країні нічого не загрожує.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що Росія планує повернути війська до кордону України.

Зеленський обрав місце для зустрічі з Путіним. Про всі актуальні новини дізнавайтеся на порталі MY.UA.

Читайте нас також в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом