Гурт "АГОНЬ" та Jah Khalib випустили дуетну атмосферну пісню про дітей
Гурт "АГОНЬ" та Jah Khalib випустили дуетну атмосферну пісню про дітей

Гурт "АГОНЬ" та Jah Khalib випустили дуетну атмосферну пісню про дітей

Гурт "АГОНЬ" та Jah Khalib потішили прихильників випуском неочікуваної дуетної пісні.

Артисти записали спільний трек "Гори-Гори". Ця композиція є результатом спонтанної зустрічі виконавців на київській студії і "найдоросліша" пісня в репертуарі "АГОНЬ. Реліз треку відбувся 30 квітня на міжнародному лейблі Warner Music.

"Гори-гори" – це ода дітям, нашим маленьким провідникам кохання. Ми співаємо про батьківську турботу і кохання, оберігаючи душі своїх народжених і майбутніх дітей. Ми хочемо, щоб наші діти жили легко і граючи в світі і радості, і нехай все у них трапляється з волі провидіння. "Гори-гори" - це капсула часу майбутньому поколінню, в якій запечатаний сенс любові і підтримки", - зазначив учасник "АГОНЬ" Антон Савлєпов.

За словами іншого учасника гурту Костянтина Боровського початкова версія треку була написана Сашком Чемеровим, творцем легендарного українського гранж-колективу "Димна Суміш", автором пісень "АГОНЬ" і Quest Pistols і мала іншу спрямованість, але Jah Khalib запропонував змінити текст - і заспівати послання дітям. У "Гори-гори" Костя співає про свою дочку Авдотью - і вперше за всю історію колективу ділиться батьківськими почуттями.

Костя Боровський з донькою

Jah Khalib розповідає, що вперше почув "Гори-гори" в демо-версії і його зачепив приспів. Багато в чому завдяки приспіву і народилася ідея колаборації з групою "АГОНЬ". За годину було зроблене нове аранжування в соул-стилістиці, а приспів, який нагадує дитячу пісню, підказав подальший напрямок в роботі над треком. Учасники записали для композиції дитячий хор - так остаточно оформився посил "Гори-гори". Артист зізнається: "Для мене це дуже важлива пісня, тому що я сильно хочу дітей. Я задоволений тим, що вийшло, хоча зазвичай дуети з іншими виконавцями даються мені непросто, це завжди випробування".

Автор:
Лянка Богова
Источник материала
Поделиться сюжетом