Юля - «Зайка» з шоу «Холостяк-11» розповіла всю правду про подорожі з чоловіками
Юля - «Зайка» з шоу «Холостяк-11» розповіла всю правду про подорожі з чоловіками

Юля - «Зайка» з шоу «Холостяк-11» розповіла всю правду про подорожі з чоловіками

Одна з найяскравіших учасниць шоу «Холостяк-11» Юля-«Зайка» Бельченко поділилася з прихильниками куди та з ким вона подорожує.

Одним з найпристрасніших побачень за весь 11 сезон проекту «Холостяк» стало побачення Міші та Юлі в єгипетській сауні. Між чоловіком та дівчиною спалахнула справжня пристрасть. Специфіка побачення передбачала багато тактильних контактів.

Глядачі вже помітили, що Міша досить егоїстично ставиться до почуттів дівчат та дозволяє собі різні поцілунки та  навіть більше.

Після побачення Юля прийшла дуже задоволена, почала хвалитися перед іншими учасницями тим, як все пройшло, показала подарунок Міші – парфуми.

Через це дівчата вирішили їй «помститися» та підняли тему заробітку Юлі. Особливо розізлилася на Юлю Джесіка, яка до 8 тижня жодного разу не була на індивідуальному побаченні з холостяком. Вона відверто звинуватила «Зайку» в наданні ескорт-послуг.

Чим заробляє на життя Юля

Джесіка розповіла, що насправді Юля «не така мила та скромна дівчина». Вона, нібито, мандрує з різними малознайомими чоловіками в дорогі країни.

 Всіх зацікавило, як дівчина заробляє на такі дорогі мандрівки. Поставили питання «невже вона стільки отримує за свою СММ діяльність».

Юля-«Зайка» розповіла, що подорожує найчастіше своїм коштом. Іноді вона знаходить собі попутника, з якими знайомиться в соціальних мережах.

Свою причетність до надання ескорт-послуг Юля повністю заперечила.

Чекаємо Вас в месенджерах Telegram та Viber!

Хобі Юлі-«Зайки»

Юля зізналася, що дійсно дуже любить подорожувати. Це її головне хобі. Заради подорожей дівчина навіть пішла навчатися на факультет туризму.

Про всі свої мандрівки Юля написала в соціальній мережі Інстаграм.

За словами дівчини, найчастіше вона подорожує в компанії друзів, з мамою чи хлопцем.

В шкільні роки Юля відвідала Санк-Петербург. Дівчина стала учасницею конференції з хімії. Часто їздила до Криму та Одеси відпочивати.

В студентські роки Юля побувала в Єгипті, Туреччині та 5 разів у Болгарії. Крім закордонних мандрівок Юля об’їздила чимало регіонів України – Вінниця, Львів, Чернівці, Ужгород, Луцьк. Практику вона проходила в Каневі.

Разом з мамою дівчина побувала в Чехії, Австрії, Німеччині, Польщі, Єгипті, Туреччині.

Бельченко також навчалася в Польщі. Під час цього навчання вона проходила 3-місячну практику в Греції.

Всі фото, про які так багато говорили інші учасниці проекту «Холостяк», зробив її колишній хлопець. З ним Юля мала досить серйозні стосунки та зустрічалася протягом 2,5 років.

Пара їздила у відпустку 2 рази на рік. Побували закохані в Домінікані, Іспанії, Німеччині та Одесі. В 2019 році Юля розійшлася з хлопцем.

Одного разу під час участі в конкурсі краси Юля познайомилася з хлопцем з Латвії. Між молодими людьми виникли почуття, тож вони вирішили спробувати будувати стосунки на відстані.

Хлопець працював у логістичному бізнесі, тому часто брав Юлю з собою в мандрівки, щоб бачитися більше. Так Юля побувала в Барселоні, Дубаї та Мінську.

Але стосунки не проіснували довго. Юля заблокувала хлопця в усіх соцмережах та видалила контакти через фото з іншою дівчиною.

Щоб пережити розрив, вона поїхала в подорож в Афіни. Компанію їй склав студент, що писав роботу по історії. Вони потоваришували, але не більше.

Також разом з друзями Юля нещодавно побувала в Мексиці. На Мальдівах дівчина не була, але планує відвідати ці острови.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що "Холостячку" Мішину запідозрили в пластиці.

"Холостяк-10" Макс Михайлюк показав фото донечки. Всі новини шоу-бізнесу дізнавайтеся на порталі MY.UA.

Читайте нас також в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом