Молода матуся Даша Хлистун розповіла, як пройшли пологи: «Процес відновлення тяжкий»
Молода матуся Даша Хлистун розповіла, як пройшли пологи: «Процес відновлення тяжкий»

Молода матуся Даша Хлистун розповіла, як пройшли пологи: «Процес відновлення тяжкий»

27 квітня «Холостяк» 10 сезону Макс Михайлюк та модель Даша Хлистун стали щасливими батьками. Макс одразу ж почав ділитися фото та враженнями після події, а от Даша в мережі не з’явилася.

Причиною довгої відсутності Даші Хлистун у мережі став стан здоров’я молодої матусі.

Даша нещодавно вийшла на зв’язок та щиро поділилася з підписниками, що вона народила донечку з допомогою кесарева розтину. Вона зізналася, що планували вони все зовсім інакше, але «сталося, як сталося».

Пара планувала партнерські пологи природним шляхом. Чому довелося робити кесарів розтин, Даша не повідомила.

Зараз з нею все добре. Донечка народилася здоровою та справжньою красунею.  Батьки дали їй гарне ім’я Аріана. Жінка зазначила, що процес відновлення буде тяжким, але стерпіти можна.

«Головне, що моя бубочка сопить поруч», - щиро написала Даша.

Вона також розповіла, що Макс її дуже підтримував. Він весь час був поруч, дуже переживав, але тримався і не показував хвилювання.

«Знаєте, Макс такий молодець!» - похвалила чоловіка Даша.
Раді бачити Вас на наших каналах Telegram та Viber!

Як проходили пологи

Для народження своєї донечки пара обрала столичний пологовий будинок «Адоніс».

Даша розповіла, що в неї був дуже хороший лікар – «супер лікар, професіонал своєї справи». Також пощастило жінці і з анестезіологом.

За словами Даші, він вмикав музику, відволікав її та навіть зміг розсмішити в такому стані.

Всій команді Хлистун висловила величезну людську подяку.

Даша записала для прихильників відеозвернення. Вона лежала на ліжку та розповіла, що почуває себе просто жахливо. Жінці вкололи знеболювальне.

Вона прочитала багато коментарів інших мам, яким робили кесарів розтин. Хлистун не розуміє та слабко вірить тим, хто написав їй, що прокинулися на ранок після операції та почували себе прекрасно.

«Як можна почуватися, як новою, коли тебе розрізали?» - здивовано запитала дружина «Холостяка-10».

Вона додала, що їй, звичайно, ні з чим порівняти кесарів розтин, оскільки дитина в неї перша та природним шляхом вона не народжувала.

Макс Михайлюк вже забрав своїх дівчат додому. На сторінці пологового будинку в соціальній мережі Інстаграм опублікували фото виписки Даші та маленької Аріани.

Максим подарував дружині величезний букет червоних троянд, а вона, радісно посміхаючись, поклала голову йому на плече. Чоловік ніжно тримав маленьку донечку на руках, а Даша, схилившись над маленькою, щось їй розповідала.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що зірка "Татових дочок" Ліза Арзамасова чекає первістка.

Однорічний син депутата від "ЄС" став одним з найбагатших дітей України. Ще більше свіжих новин читайте на порталі MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом