19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Яровий розповів, як пройшла Великодня ніч в Україні
Яровий розповів, як пройшла Великодня ніч в Україні

Яровий розповів, як пройшла Великодня ніч в Україні

Великодня ніч в Україні відбулась спокійно та без порушень, зокрема завдяки проведеній потужній превентивній роботі. Грубих порушень карантину не виявили.

Про це заявив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий під час всеукраїнської селекторної наради правоохоронних органів.

"Наразі грубих порушень правопорядку та карантинних норм під час святкових служб не зафіксовано. Публічний порядок, безпеку парафіян та дотримання карантинних обмежень у Великодню ніч забезпечували понад 29 000 правоохоронців", - сказав Яровий.

В ніч з 1 на 2 травня великодні богослужіння відбулися у більш ніж 13 000 церквах та храмах України. Правоохоронці продовжать посилений режим несення служби до повного закінчення усіх святкових заходів.

"Слід зосередити увагу на місця перебування великої кількості громадян та ситуацію на автошляхах України. Особливо це стосується Одеської, де сьогодні тривають заходи присвячені подіям 2 травня 2014 року", - сказав перший заступник міністра.

Нагадаємо, В Одесі - сьома річниця трагічних подій, які відбулися 2 травня 2014 року. Патріотичні організації планують марш, а силовики - патрулюють у посиленому режимі. 

Автор:
Віра Хмельницька
Источник материала
Поделиться сюжетом