У штаб-квартиру ЦРУ намагався увірватися чоловік: по ньому відкрили вогонь
У штаб-квартиру ЦРУ намагався увірватися чоловік: по ньому відкрили вогонь

У штаб-квартиру ЦРУ намагався увірватися чоловік: по ньому відкрили вогонь

Озброєний чоловік спробував потрапити в штаб-квартиру Центрального розвідувального управління (ЦРУ) США в Ленглі, штат Вірджинія.

Про це напередодні ввечері повідомило Федеральне бюро розслідувань (ФБР) у Twitter.

Невідомий без спеціального допуску спробував в'їхати на автомобілі на територію штаб-квартири американської розвідки. Його зупинили співробітники служби безпеки. Після цього вони вели переговори з чоловіком, намагаючись переконати його здатися. Той відмовився залишити територію ЦРУ і вийшов з машини з вогнепальною зброєю в руках.

Агенти ФБР відкрили вогонь по нападнику. Чоловік був поранений і доставлений у лікарню. Зараз ФБР проводить розслідування інциденту. Про мотиви та особу нападника поки нічого не повідомляється.

Нагадаємо, 2 квітня у Вашингтоні невідомий протаранив на автомобілі огорожу Капітолія. Нападником виявився 25-річний Ноа Грін зі штату Індіана. Хлопець на автомобілі протаранив огорожу комплексу на Капітолійському пагорбі, а потім кинувся на постраждалих поліціянтів із ножем. Силовики вистрелили у зловмисника, він помер у лікарні.

Відео Новини України: зловмисник із ножем здійснив напад на Капітолій та накинувся на копів

Протаранив безпековий кордон і накинувся на копів із ножем. На головну урядову установу Сполучених штатів, Капітолій, здійснили напад. Зловмисника ліквідували. Та перед цим він устиг поранити двох копів. Травми одного із полісменів виявилися несумісними із життям.    

Новини України: зловмисник із ножем здійснив напад на Капітолій та накинувся на копів
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Ігор Бережанський
Источник материала
loader
loader