Раки - в центрі уваги, а Овни будуть засмучені: гороскоп Павла Глоби на 5 травня
Раки - в центрі уваги, а Овни будуть засмучені: гороскоп Павла Глоби на 5 травня

Раки - в центрі уваги, а Овни будуть засмучені: гороскоп Павла Глоби на 5 травня

Відомий астролог Павло Глоба склав гороскоп для всіх зодіакальних представників на середу, 5 травня.

Що нового готує день кожному із знаків Зодіаку - читайте далі, а також шукайте інші новини про гороскопи на нашому агрегаторі MY.UA.

Гороскоп для кожного знака Зодіаку на 5 травня

Овен

Тільки зрозумівши, що їх сили, можливості не безмежні, представникам знака вдасться уникнути неприємностей і непередбачених ситуацій. Завзятість, прагнення до перемоги в деяких питаннях не дасть потрібний результат, принесе засмучення.

Телець

Можна сміливо починати нові проекти, займатися плануванням. 5 травня  – вдалий день для найсміливіших бажань. Натхнення, позитивні емоції, за гороскопом, в цей день на найвищих позиціях для Тельців.

Близнюки

Сприятливий день для нових починань. Головне - правильно позначити мету для досягнення. Близнюкам сьогодні успіх сам йде в руки, треба тільки утримати його і не здійснювати поспішних дій. Приділіть увагу дітям і близьким. Вони давно чекають цього.


Рак

Для більшості Раків день стане цікавим і непередбачуваним. Вони опиняться в центрі уваги, зможуть показати свої вміння і довести правоту. Імовірність поліпшення матеріальних благ має високий показник.

Лев

Горді представники цього знака повинні нарешті зрозуміти, що не все в житті відбувається за їх велінням. Якщо Леви зможуть стримати свої пориви, емоції на початку дня, то і завершення його принесе спокій. Високий ризик виникнення нездужання і депресії.

Діва

Можете сміливо вирушати в дорогу, братися за будь-яке завдання. 5 травня, за твердженням астролога, пройде сприятливо у всіх напрямках. Не виключені невеликі неприємності при спілкуванні з рідними і близькими, але все можна вирішити, підключивши шляхетність.

Терези

Бажано весь день привести в спокійному настрої. Не варто засмучуватися через дрібниці або зриватися через виникнення непередбачених ситуацій. Рішення прийде само собою, якщо заспокоїтися і все зважити.


Скорпіон

Девіз для представників цього знака повинен звучати "немає слова ХОЧУ, але є слово ТРЕБА". Постарайтеся доробити розпочате, завершити важливі проекти. Якщо це поки не виходить, зробіть аналіз того, що відбувається і знайдіть причину відсутності удачі.

Новини суспільства читайте в нашому Telegram!

Стрілець

Павло Глоба впевнений, що можна почати пошук роботи або підробітку. Стрільцям сьогодні буде по плечу впоратися з будь-якими складними ситуаціями, знайти те, що давно шукали.

Козоріг

У першій половині дня не намагайтеся починати нові проекти або справи. Займіться творчістю, саморозвитком. Але ні в якому разі не прагніть завойовувати простір. Зірки не обіцяють успіху, удачі на 5 травня.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter і читайте нас в Flipboard!

Водолій

Сміливо можна братися за будь-яку нову справу, втілювати в реальність мрії. День сприятливий у всіх сферах діяльності. На горизонті не передбачається неприємностей або виникнення "підводних каменів". Все задумане "пройде як по маслу".

Риб

День не можна вважати хорошим чи поганим. Багато чого буде залежати від того, що планують робити риби. Небажано починати щось нове, але вдалим стане завершення вже розпочатого. Приділіть увагу дітям і родичам. Спілкування принесе радість.

Нагадаємо, раніше MY.UA повідомляв, яким буде Рік Бика-2021 для всіх зодіакальних представників.

Источник материала
Поделиться сюжетом