Меган Маркл дебютувала як письменниця і написала першу книжку
Меган Маркл дебютувала як письменниця і написала першу книжку

Меган Маркл дебютувала як письменниця і написала першу книжку

Дружина принца Гаррі, Меган Маркл спробувала себе в новій іпостасі і написала першу книгу.

Так, дебютною письменнницькою роботою герцогині Сассекської стала дитяча казка під назвою The Bench ("Лавка").

Як йдеться в сюжеті TCH.Ранок, Меган підготувала ілюстровану дитячу книжку, в основі якої лежить сімейна історія стосунків між принцом Гаррі та сином Арчі.

Getty Images

За словами Маркл, все розпочалося зі звичайного віршика, який вона написала для Гаррі до дня батька після народження їхнього первістка. А згодом з’явилася ідея перетворити його на повноцінну яскраво ілюстровану книжку.

У видавництві, яке займеться розповсюдженням книжки, її описали як таку яка викликає "глибоке почуття тепла, душевної близькості і співчуття". У продажі видання з'явиться вже зовсім скоро, а саме 8 червня.

Відео Новини світу: Меган Маркл підготувала ілюстровану казку для малечі

Перша дитяча книжка від герцогині Сассекської. Меган Маркл на основі власної сімейної історії підготувала ілюстровану казку для малечі. На світ вона з'явиться 8 червня. За словами авторки, в основі книги – історія стосунків між принцом Гаррі та сином Арчі. Меган розповідає, усе розпочалося зі звичайного віршика, який вона написала для Гаррі до дня батька після народження їхнього первістка.    

ТСН. Ранок
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Нагадаємо, вже зовсім скоро пара стане батьками вдруге. Саме у день всіх закоханих герцоги Сассекські оголосили, що у Арчі скоро з'явиться сестричка.

Автор:
Наталія Ключка
Источник материала
Поделиться сюжетом