Обвал метромосту в Мехіко: країна оголосила триденну жалобу
Обвал метромосту в Мехіко: країна оголосила триденну жалобу

Обвал метромосту в Мехіко: країна оголосила триденну жалобу

Триденну жалобу оголосили в Мексиці через обвал мосту метро в столиці - Мехіко. 

Про це йдеться у ТСН.Ранок.

Під час трагедії загинули щонайменше 24 людини, десятки травмованих залишаються в лікарнях. Міст завалився у понеділок ввечері, пасажири саме поверталися з роботи.

Потяг упав на жваву дорогу, під завалами опинилися й автівки. А два вагони повисли в проваллі. Пошуково-рятувальна операція тривала близько доби. Потяг розрізали за допомогою важкої техніки.

Найімовірніше, не витримали тримальні конструкції мосту. Однак офіційно причину обвалу досі не назвали, а влада обіцяє незалежне розслідування. Аварійному мосту менше десяти років, і його капітально ремонтували після нещодавнього землетрусу. 

Нагадаємо, 4 травня, у столиці Мексики, Мехіко, міст обвалився з поїздом метро, ​​і частина вагонів впала на дорогу.

Відео Новини світу: у Мексиці оголосили триденну жалобу через обвал мосту метро в столиці

Триденну жалобу оголосили в Мексиці через обвал мосту метро в столиці - Мехіко. Загинули щонайменше 24 людини, десятки травмованих залишаються в лікарнях. Міст завалився у понеділок ввечері, пасажири саме поверталися з роботи. Потяг упав на жваву дорогу, під завалами опинилися й автівки. А два вагони повисли в проваллі. Пошуково-рятувальна операція тривала близько доби. Потяг розрізали за допомогою важкої техніки.    

ТСН. Ранок
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Ігор Бережанський
Источник материала
Поделиться сюжетом