Восени на Netflix вийде аніме-серіал за всесвітом League of Legends
Восени на Netflix вийде аніме-серіал за всесвітом League of Legends

Восени на Netflix вийде аніме-серіал за всесвітом League of Legends

На сторінці Netflix Geeked у Twitter вийшов тизер анімаційного серіалу за всесвітом кіберспортивної гри League of Legends. Реліз шоу під назвою Arcane запланований в онлайн-кінотеатрі на осінь 2021 року.

 

The world of @LeagueofLegends is coming to Netflix.
Arcane drops this Fall. pic.twitter.com/7DJgqHpODM

— Netflix Geeked (@NetflixGeeked) May 3, 2021

Перший анонс проєкту відбувся в жовтні 2019 року. На початку аніме-серіал планували випустити у 2020-му, але реліз був перенесений через пандемію.

У плані сюжету відомо, що події розгорнуться в місті Пілтовері та нетрях Зауну навколо двох чемпіонів LoL, між якими під впливом певної сили спалахне ворожнеча. Серед героїв шоу будуть персонажі Jinx і Vi.

У березні на Netflix вийшов перший сезон анімаційної картини "DOTA: Кров дракона" за грою Dota 2, який на IMDb оцінили у 8,2 із 10. У квітні був анонсований другий сезон проєкту.

Ком'юніті Dota 2 бурхливо відреагувало на анонс Arcane. Учасник кіберспортивної команди Alliance Артем "Fng" Баршак у себе в Twitter назвав цей крок зрадою з боку Netflix, а аналітик Ярослав "NS" Кузнєцов на своїй сторінці написав, що трейлер мультсеріалу за LoL "виглядає в 10 разів краще, ніж самі розумієте що" .

Автор:
Лідія Цененко
Источник материала
Поделиться сюжетом