Через коротке замкнення горіли будівлі у Банченах та Нагорянах
Через коротке замкнення горіли будівлі у Банченах та Нагорянах

Через коротке замкнення горіли будівлі у Банченах та Нагорянах

5 травня 2021 року на спецлінію «101» надійшло повідомлення про пожежу в с. Нагоряни Кельменецької ТГ Дністровського району, де горів житловий будинок. Причиною пожежі стало коротке замкнення електромережі.

На момент загорання в будинку не було власників. Коли господарі повернулись додому, побачили як з покрівлі будинку йде густий дим та повідомили Службу порятунку. Існувала загроза перекидання вогню на поруч розташований житловий будинок. Площа пожежі склала 50 кв. м.

Рятувальники 10 державної пожежно-рятувальної частини смт Кельменці ліквідували пожежу в тих межах, в яких застали її на момент прибуття, та врятували від знищення поруч розташований житловий будинок. Внаслідок пожежі вогнем знищено покрівлю будинку та речі домашнього вжитку.

Ще одну пожежу внаслідок короткого замкнення електромережі рятувальники ліквідували в с. Банчени Острицької ТГ Чернівецького району. Загорання трапилось в господарській будівлі. Пожежу помітив сусід та одразу повідомив рятувальників. Оскільки будівля була дерев’яною, це сприяло швидкому поширенню вогню по всій площі.

На місце події були направлені вогнеборці 13 державної пожежно-рятувальної частини м. Герца. Рятувальники ліквідували пожежу на площі 20 кв. м. Вогнем пошкоджено покриття будівлі та речі домашнього вжитку.

Окрім цих пожеж рятувальники ліквідували ще 2 у Дністровському районі, де горіла суха трава та господарська будівля, повідомляє Головне управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Теги по теме
пожар ГСЧС Черновицкая область
Источник материала
Поделиться сюжетом