Які вулиці у Чернівцях цьогоріч планують капітально відремонтувати
Які вулиці у Чернівцях цьогоріч планують капітально відремонтувати

Які вулиці у Чернівцях цьогоріч планують капітально відремонтувати

У ході прямого ефіру у Facebook міський голова Чернівців Роман Клічук розповів про те, які вулиці обласного центру планують капітально відремонтувати цього року і наступного.

- Найбільше всього тривожить як громадян міста, так і особисто мене - дороги. Цього року планується капітально відреставрувати вулиці Д. Галицького (від вул. Здоров'я до Стефаника), Толстого, Кармелюка. На останній вже йде робота, як і на вул. Хотинській. Також планується відремонтувати вулиці Залозецького, Бандери, Заньковецької та І. Підкови. 

Також у процесі - вулиця Рівненська, але ми очікуємо кошти з Фонду регіонального розвитку. Це кошти, які прораховує уряд на область, їхнім розподілом займається ОДА. На жаль, вперше з фонду на територію міста і обласні об'єкти не виділено коштів. Сподіваємося, що надійдуть додаткові кошти. Якщо їх все-таки не виділять, плануємо по перевиконанню планів за 1-ий і 2-ий квартали віднайти кошти і приступити до ремонтних робіт на Рівненській.

По дорогам, які будуть заплановані на наступний рік, поки немає даних. У другому півріччі складемо проектно-кошторисну документацію і визначимо, які дороги будуть заплановані на 2022 рік, - розповів мер міста.

Окрім того, за його словами, планується капремонт (вже виділені кошти) добудови бювету на Гравітоні, закінчення міжбудинкого проїзду на Руській, 269.

Окремо було виділено 4,5 млн грн на поточний ремонт міжбудинкових проїздів. На сьогоднішній день формується відповідна документація на проведення тендерних процедур.

Ямковий ремонт планують провести на 46 вулицях. Серед них, вул. М. Вовчка, Горіхівська, Дзержика, Достоєвського, Київська, Небесної сотні, Полєтаєва тощо.

Теги по теме
новости Черновцов
Источник материала
Поделиться сюжетом