На Буковині стартував відбір поліцейських офіцерів громади
На Буковині стартував відбір поліцейських офіцерів громади

На Буковині стартував відбір поліцейських офіцерів громади

Запровадження поліцейських офіцерів громади здійснюється за підтримки Департаменту юстиції США та є наступним кроком реформування Національної поліції, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Відповідно до завдань проєкту, в кожній територіальній громаді повинен бути свій офіцер поліції. Цей поліцейський житиме на території громади, знатиме кожного її жителя, буде обізнаний з проблемами та потребами місцевого населення і зможе більш ефективно дбати про безпеку й правопорядок. Наразі в Головному управлінні Національної поліції в Чернівецькій області розпочато конкурс на заміщення трьох вакантних посад поліцейських офіцерів Рукшинської та Сокирянської територіальних громад. 

Головне завдання поліцейського офіцера громади – підтримувати постійний контакт з місцевим населенням, орієнтуватися на його потреби, щодня дбати про порядок на території обслуговування, вчасно реагувати на безпекові проблеми громади й запобігати вчиненню правопорушень.

Для належного виконання цих обов’язків поліцейський офіцер громади отримає офісне приміщення, службовий автомобіль, повне екіпірування, робочий планшет , заробітну плату від 14 тисяч гривень і соціальне забезпечення відповідно до діючого законодавства.

До участі у відборі поліцейських офіцерів громади запрошують вмотивованих і доброчесних співробітників поліції зі стажем роботи в органах внутрішніх справ не менше 1,5 року, вищою освітою та водійським посвідченням категорії «В». Перевага надається самостійним, відповідальним і комунікабельним правоохоронцям, які вміють критично мислити й залагоджувати конфлікти. 

Теги по теме
полиция Буковина
Источник материала
Поделиться сюжетом