"Шахтар" пошматував клуб Мілевського в безпрецедентному матчі та завоював "срібло" УПЛ
"Шахтар" пошматував клуб Мілевського в безпрецедентному матчі та завоював "срібло" УПЛ

"Шахтар" пошматував клуб Мілевського в безпрецедентному матчі та завоював "срібло" УПЛ

Донецький "Шахтар" розгромив "Минай" у поєдинку 25-го туру української Прем'єр-ліги (УПЛ). Зустріч на НСК "Олімпійський" у Києві завершилася перемогою номінальних гостей з рахунком 4:0.

Передусім, варто зазначити, що матч раптово опинився під загрозою зриву. Футболісти закарпатського клубу не вийшли на гру вчасно. Команда прибула на стадіон із запізненням та зачинилася в роздягальні, відмовляючись спілкуватися з офіційними особами матчу та ЗМІ.

За інформацією UA-Футбол, причина демаршу закарпатського клубу - аномальні котирування ставок на поєдинок у букмекерів, які підскочили за останній час. І все ж, "Минай" з'явився на полі і поєдинок розпочався на 35 хвилин пізніше запланованого часу.

Жодних проблем у цьому матчі в "Шахтаря" не виникло. На 30-й хвилині рахунок відкрив Тарас Степаненко. У першому таймі "гірники" обмежилися єдиним голом, але надолужили все після перерви.

На 54-й хвилині Манор Соломон подвоїв перевагу донецької команди. На 70-й хвилині Майкон відправив третій м'яч у ворота закарпатців, а на 81-й хвилині Степаненко оформив дубль.

Додамо, що зірковий форвард закарпатців Артем Мілевський не потрапив до заявки на гру.

  • Таким чином, "Шахтар" (51 очко) здобув срібні нагороди Чемпіонату України, відірвавшись від "Зорі" на 4 бали за тур до завершення УПЛ.
  • "Минай" (18 балів) офіційно вилетів до Першої ліги. Закарпатський клуб відстає від "Олімпіка" на три пункти, але вже не наздожене донеччан, оскільки поступається їм за очними зустрічами.
Автор:
Максим Приходько
Источник материала
loader