Арештували буковинця, який вчинив наругу над могилами та вкрав авто
Арештували буковинця, який вчинив наругу над могилами та вкрав авто

Арештували буковинця, який вчинив наругу над могилами та вкрав авто

Обидва кримінальні правопорушення чоловік скоїв упродовж трьох днів. Зокрема, зловмисник підозрюється в нарузі над могилами та незаконному заволодінні транспортним засобом. За такі дії йому загрожує до семи років позбавлення волі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

Нагадаємо, на Великдень 20-річний житель Вижницького району на кладовищі у місті Путила пошкодив 13 могильних поховань. Того ж дня поліцейські затримали правопорушника та скерували до суду клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 5 травня слідчий суддя застосував до підозрюваного більш м’який запобіжний захід – домашній арешт. Вийшовши з приміщення суду, чоловік незаконно заволодів легковиком буковинця. 

Правоохоронці оперативно розшукали зловмисника та повторно затримали його в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі затриманий підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) і частиною 3 статі 297 (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або тілом померлого) Кримінального кодексу України.

За клопотанням слідчих поліції Вижницький районний суд обрав сьогодні підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Теги по теме
полиция Черновицкая область новости Черновцов арест
Источник материала
Поделиться сюжетом