Поліцейські Буковини прийняли участь у турнірі з функціонального багатоборства
Поліцейські Буковини прийняли участь у турнірі з функціонального багатоборства

Поліцейські Буковини прийняли участь у турнірі з функціонального багатоборства

У турнірі взяли участь 11 команд з усіх територіальних підрозділів області. Ще 9 співробітників поліції Чернівецької області змагалися в особистій першості. Змагання відбулися за сприяння громадської організації «Спортивний клуб «Бастіон-2019», повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 За результатами протиборства буде сформовано збірну команду, яка представить ГУНП в чемпіонаті Національної поліції України з функціонального багатоборства.  

Мета проведення спортивного заходу – популяризація функціонального багатоборства, підвищення рівня спортивної майстерності, фізичної підготовки і загартованості поліцейських. 

Програма змагань складалася з двох лімітованих у часі етапів – естафета та особиста першість. 

У першому етапі змагалися збірні команди. Учасники утримували штангу, долали бігову дистанцію 400 метрів, підіймали гирю та передавали естафету іншому, поки кожен учасник команди не виконає всі перелічені вправи. 

Завдяки наполегливості, фізичній витривалості та належній підготовці, призові місця отримали:

  • 3 місце – поліцейські відділення поліції №1 (смт. Путила) Вижницького районного відділу поліції;
  • 2 місце – поліцейські відділення поліції №1 (м. Сокиряни) Дністровського районного відділу поліції;
  • 1 місце – поліцейські відділення поліції №2 (м. Кіцмань) Чернівецького районного управління поліції.

Найкращі показники у другому етапі змагань за особисту першість показали спецпризначенці роти поліції особливого призначення. Серед учасників своєї категорії вони найшвидше пробігли дистанцію 400 метрів і виконали берпі зі стрибком у довжину. Окрім цього, зробили максимальну кількість підтягувань за один підхід. 

Начальник відділу професійного навчання УКЗ ГУНП в Чернівецькій області майор поліції Олександр Одайний вручив переможцям нагороди, а також пам’ятні подарунки. 

Теги по теме
полиция Спорт Буковина
Источник материала
Поделиться сюжетом