20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
В Україні 8 травня випав сніг: білим-біло. Фото
В Україні 8 травня випав сніг: білим-біло. Фото

В Україні 8 травня випав сніг: білим-біло. Фото

В Україні в останній весняний місяць погода не скрізь радує теплом. Так, на Івано-Франківщині у суботу, 8 травня, випав сніг.

У селі Сенечів Долинського району Івано-Франківської області 8 травня випав сніг. Фотографії стихії з’явилися в мережі Фейсбук. Автор: Bogdan Ygrin.

Сніг не просто притрусив землю, а майже повністю її вкрив. Не завжди навіть взимку можна таке побачити. Українці розділилися на два табори: тих, хто дуже здивувався сюрпризом природи, та тих, хто вже нічому не дивується.

Стрічка новин України та світу, соціальні новини в нашому Viber

Українці коментують

«Через тиждень буде +20», «Білий сніг на зеленому листі...», «Та це капець!», «А я пам'ятаю, коли мені було років так 11-12, під час демонстрації 9 травня, коли ми йшли у літніх сукнях, босоніжках почався снігопад», «Нещасні квіточки та рослинки, адже вони вже квітнули!», «Якісь жахи 2021», - пишуть в коментарях під постом спільноти «Український контент», де опублікували фото зі снігом.

Погода на завтра

Загалом синоптики попереджали, що на вихідних в Україні похолодає. У багатьох областях йдуть дощі з грозами (Схід, Південь та Центр).

У неділю, за даними Українського гідрометцентру, дощі припиняться, однак температура стане нижчою – прийде похолодання. На заході очікується від 14 до 18 градусів тепла (вночі 3-5 градусів тепла). Північ і Центр – 12-16 градусів тепла (вночі 3-6). На Півдні стовпчик термометра коливатиметься від 14 до 18 градусів тепла (4-7 вночі). На Луганщині, Донеччині й Харківщині можливі опади. Температура там - +11..14 градусів.

Всі новини України та світу, новини стилю життя в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що православні християні відзначають Марків день. 

Також на порталі MY.UA читайте гороскоп на сьогодні. 

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом