20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Уся сім'я в зборі: ведучий "Холостяка" Григорій Решетник поділився теплим фото на честь Дня матері
Уся сім'я в зборі: ведучий "Холостяка" Григорій Решетник поділився теплим фото на честь Дня матері

Уся сім'я в зборі: ведучий "Холостяка" Григорій Решетник поділився теплим фото на честь Дня матері

Відомий український ведучий, якого найбільше знають за проєктом «Холостяк», справжній сім’янин і багатодітний батько Григорій Решетник разом із синами привітав дружину з Днем матері.

Святковий пост ведучий опублікував в мережі Інстаграм. Теплі слова Григорій супроводжує яскравою сімейною світлиною. На фото зібралася вся сім’я: Григорій, його дружина Христина, двоє старших синів та найменший Сашко у візочку. Найстарший син тримає великий букет квітів для мами.

«Сини вітають найкращу маму в світі з «Днем матері» 💜 Не забудьте завтра привітати своїх матусь. Адже, це - святі жінки для кожного з нас. Злагоди вам та шаленого щастя. Любимо сильно 🤍», - підписав фото Григорій Решетник.

«Мой пример достойной и счастливой», «Григорій, скажіть , я сподіваюсь,у вашої мами (жінки) є помічниця няня. Бо троє дітей, за всіма не вслідиш», «А за дівчикою коли?» «Красивая семья 💚», - пишуть фанати в коментарях до фото (коментарі подаємо без змін).

Стрічка новин України та світу, новини шоу-бізнесу в нашому Viber

Найменший Решетник

Днями Григорій Решетник опублікував веселе фото з сином Сашком. Він ще зовсім маленький, але, як відзначають фанати, виглядає трохи старше свого віку.

Підписники оцінили фото. «Саньку ще й півроку немає, а як годовала дитина. Взросляк!. Чарівний наш❤️», «Не устану повторяться, этот малыш у вас настоящий пупсик-красавчик👍👍😋Срочно надо его в одном из сериалов снять👏 он очень милый и фотогеничный малыш 😍👍👏👏, весь в папу👌🏻», «Холостякам конкурент подрастает🐣🐣🐣)», «Малесеньке зайченя)👍❤️», «Який гарний хлопчик😍», - пишуть в коментарях (коментарі подаємо в оригіналі зі збереженням орфографії й пунктуації авторів).

Всі новини України та світу, новини суспільства в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що дружина ведучого шоу "Холостяк" Гриші Решетника натякнула на поповнення в родині.

Також портал MY.UA писав, хто пройшов у фінал романтичного реаліті-шоу "Холостяк-11". 

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом